«Ήταν μια απόφαση που...» - Δεν είχε ακουστεί ξανά η αποκάλυψη της Ευρυδίκης για το Θεοφάνους

«Του οφείλω...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ευρυδίκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της κρατική τηλεόρασης ''Δύο στη 1'' με την τραγουδίστρια να κάνει αποκαλύψεις τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

Η ίδια μπορεί μετά το διαζύγιο με της με το Γιώργο Θεοφάνους να έχει προχωρήσει παρακάτω και σε έναν νέο γάμο, ωστόσο πάντα μιλάει για τα καλά χρόνια, που έζησε με το συνθέτη (δείτε εδώ τον άντρα της).

«Γνωρίστηκα με τον Γιώργο Θεοφάνους στην Κύπρο, όταν ήταν στρατιώτης και έψαχνε τραγουδίστρια για να ερμηνεύσει τραγούδι του. Η γνωριμία μας έγινε κατά λάθος, γιατί ο Γιώργος είχε ζητήσει άλλη τραγουδίστρια, την κολλητή μου, Έλενα Πάτροκλου! Ο γιος μας ο Άγγελος άλλαξε τα πάντα στη ζωή μου. Είναι ο λόγος που μέχρι σήμερα παραμένουμε οικογένεια με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Γνώρισα τον Μπομπ σε μια περίοδο που το μόνο που ήθελα ήταν, να μείνω με τον εαυτό μου. Από την πρώτη στιγμή, υπήρχε ένα δέσιμο παρά τη διαφορά ηλικίας. Όταν κατέβαινα τα σκαλιά της εκκλησίας το βλέμμα του Μπομπ ήταν γεμάτο συγκίνηση. Με έκανε να νιώσω ότι είμαι εδώ για όλη μου τη ζωή». είχε πει η Ευρυδίκη για τις σχέσεις της με τους δύο άντρες.

Αυτό ωστόσο, που αποκάλυψε από τη νέα της συνέντευξη και δεν ήταν ευρέως γνωστό έχει να κάνει με το δίσκο, που κυκλοφόρησε χωρίς το Θεοφάνους λίγο πριν πάρουν και το προσωπικό διαζύγιο με τη λήξη του γάμου τους.

Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης για το γάμο της με το Γιώργο Θεοφάνους

«Του οφείλω πάρα πολλά. Ο Γιώργος μου έδωσε πάρα πολλά. Τα τραγούδια του με έκαναν να ξεχωρίσω. Νομίζω ότι έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στον τρόπο που με αντιμετώπισε τότε ο κόσμος και με αγκάλιασε. Το ότι έκανα ένα δίσκο χωρίς τον Γιώργο, ο οποίος ακολούθησε του διαζυγίου, δεν είχε να κάνει με το διαζύγιο.

Αυτόν τον δίσκο τον ετοίμαζα από πριν. Ήταν μια απόφαση που πήραμε μαζί με τον Γιώργο. Το προσωπικό διαζύγιο ήταν σαφέστατα πιο δύσκολο», είπε η Ευρυδίκη.