Στα πατώματα ο Τανιμανίδης για την κόρη του - Έτσι περνάει τα πρωινά με τις δίδυμες ο Σάκης

Το τρυφερό βίντεο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι πλέον μαζί με όλες τις αρμοδιότητες στη ζωή του και ένας πολύ τρυφερός πατέρας, ο οποίος όσο και να τρέχουν τα επαγγελματικά του είναι εκεί για τις δίδυμες κόρες του.

Ο παρουσιαστής ''λιώνει' για τη μικρή Φιλίππα και Αριάννα και μάλιστα από την αδυναμία, που τους έχει όσο και αν θέλει δε μπορεί να είναι αντικειμενικός μαζί τους, κάτι που φαίνεται από τις δημόσιες δηλώσεις του:

«Δυστυχώς τα κορίτσια μου μοιάζουν σε εμένα. Αν έπρεπε να μοιάσουν κάπου καλύτερα να έμοιαζαν στη Χριστίνα. Να είμαστε αντικειμενικοί. Νομίζω το ένα έχει πάρει λίγο από εκείνη. Σίγουρα έχω γίνει πιο ευσυγκίνητος από τότε που έγινα μπαμπάς. 100% εύκολη απάντηση», είχε πει χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.,

Πρόσφατα μάλιστα τον είδαμε συνοδευόμενο από τη Χριστίνα Μπόμπα στο νέο τους επιχειρηματικό βήμα να κάνει δηλώσεις μαζί της σχετικά με τα επόμενα πλάνα τους (δείτε εδώ τον άνθρωπο, που βοηθάει τη Χριστίνα με τις μικρές).

«Μας έχει περάσει από το μυαλό 1000 φορές να κάνουμε κάτι μαζί με την Χριστίνα αλλά η σκέψη από την υλοποίηση, απέχουν! Θα κάναμε κάτι για γονείς, αλλά να έχει λίγο τηλεθέαση, μην το βλέπαμε μόνοι μας», είχε πει ο Σάκης.

«Ο χρόνος με τα παιδιά είναι πολύ περιορισμένος! Στα δύσκολα θέλουν τη μαμά τους, στα παιχνίδια τον μπαμπά τους», είχε πει από τη μεριά της η Χριστίνα.

Το παιχνίδι που παίζει ο Σάκης Τανιμανίδης με τις κόρες του

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε ο Σάκης στο Instagram το Σάββατο 14/1 έδειξε στους ακόλουθους του, πως περνάει το πρωινό του στο σπίτι, μιας και δεν είναι το ίδιο με τις καθημερινές.

Πιο αναλυτικά, ο Τανιμανίδης είχε πέσει κανονικά στο πάτωμα παίζοντας ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι με την κόρη του μαθαίνοντας της τους ήχους από τα ζώα της φύσης.