Μεταφέρεται εκτάκτως με αεροσκάφος στην Αθήνα - Εξελίξεις με την υγεία του Στέλιου Ρόκκου

Τι συνέβη στον τραγουδιστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Στέλιος Ρόκκος είναι σε μία δημιουργική φάση της ζωής του, καθώς μετά από τα χρόνια του εγκλεισμού και της καραντίνας επέστρεψε και πάλι στις πίστες και συγκεκριμένα στης Θεσσαλονίκης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής κάνει εμφανίσεις κάθε Σαββατοκύριακο στην Πύλη Αξιού μαζί με τη Λένα Ζευγαρά και πιο αναλυτικά το κοινό αποθέωνε αυτή το δίδυμο, που δεν είχε συνεργαστεί ξανά επί σκηνής.

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο Ρόκκος ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη από το νησί από όπου κατάγεται, αγαπάει και ζει τα τελευταία χρόνια με τη σύντροφό του, τη Λήμνο.

«Με είχε αρρωστήσει η ζωή στην πόλη και για να μην τρελαθώ, για να διατηρήσω την ψυχική μου ισορροπία, αποφάσισα να επιστρέψω. Πούλησα το σπίτι στην Αθήνα και αποφάσισα να στήσω εδώ όχι μόνο ένα σπίτι, αλλά ένα καταφύγιο έχοντας ό,τι ακριβώς αγαπώ: τη γυναίκα μου, τα ζώα μου, ένα στούντιο για τη μουσική μου, αφού δεν έχω πάψει να δουλεύω ούτε λεπτό. Όλο και κάτι νέο ετοιμάζω.

Η καθημερινότητά μου είναι πραγματικά πολύ δημιουργική και πολύ γεμάτη εδώ: μπορώ να έχω τη μουσική μου και να δουλεύω στο δικό μου στούντιο, να ασχολούμαι με τη γλυπτική στο εργαστήρι, να πηγαίνω στο αμπέλι ή να κάνω βόλτα με το φουσκωτό για ψάρεμα. Η ζωή μου έχει γίνει πραγματικά ποιοτική και έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, ενώ είναι σίγουρο ότι αν είχα μείνει στην Αθήνα, θα είχα μαραζώσει», είχε πει ο Στέλιος Ρόκκος για την απόφαση του να φύγει από την Αθήνα.

Η κατάσταση της υγείας του Στέλιου Ρόκκου

Μέσα από μία ανακοίνωση (δείτε την εδώ), που κυκλοφόρησε το Σάββατο 14/1 έγινε γνωστό, πως το προσεχές Σ/Κ (14-15/1) οι εμφανίσεις των Ρόκκου και Ζευγαρά δε θα πραγματοποιηθούν.

Μέχρι πρότινος δεν είχε γίνει κάποια νέα ανακοίνωση, ωστόσο μέσα από τοντοπικό ραδιοφωνικό σταθμό limnosfm100.gr γνωστοποιήθηκε τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή.

Πιο αναλυτικά, ο Στέλιος Ρόκκος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού το πρωί του Σαββάτου, καθώς εμφάνισε συμπτώματα εμφράγματος. Οι γιατροί ωστόσο έκριναν καλύτερο να μεταφερθεί στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους και έτσι ο ίδιος βρέθηκε στην Αθήνα με αεροσκάφος C-130.

Στέλιος Ρόκκος