«Θα το μάθετε από 'μένα» - Η επίσημη απάντηση του Πασχαλάκη για τις φήμες χωρισμού με την Παπαδοπούλου

«Τα λέμε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποτέλεσαν ένα πολύ λαμπερό ζευγάρι με εξόδους, κοινές αναρτήσεις και συνεντεύξεις με λόγια λατρείας τα τελευταία 4 χρόνια.

Η τραγουδίστρια μάλιστα μέσα από δηλώσεις που έκανε σε συνέντευξη της είχε θίξει και το κομμάτι της οικογένειας και πιο συγκεκριμένα αυτό της μητρότητας δείχνοντας σε όλα αυτά θετική.

«Όταν επιλέγω έναν άνθρωπο και με επιλέγει, δεν το κάνω για να περάσω καλά. Υπάρχουν κοινά όνειρα από ένα σημείο και μετά με τον Αλέξανδρο και το μέλλον θα δείξει. Είμαι μια κλασική γυναίκα που στα όνειρά μου είναι η δημιουργία οικογένειας. Θεωρώ ότι αυτό θα είναι η μεγαλύτερη μου επιτυχία αν το καταφέρω, θεωρώ ότι είμαι πολύ κοντά, αλλά δεν είναι κάτι που με άγχωνε ποτέ και δεν το είχα σε προτεραιότητα», είχε πει πριν καιρό η τραγουδίστρια μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

Δημοσιεύματα, που κυκλοφόρησαν ωστόσο, (δείτε εδώ πιο αναλυτικά) θέλουν τον ποδοσφαιριστή και την τραγουδίστρια να μην είναι πλέον μαζί στη ζωή μετά την κοινή διαδρομή τους.

Μέχρι πρότινος δεν υπήρχε κάποια τοποθέτηση επί του θέματος, καθώς τα social media και των δύο είχαν ''σιωπήσει'' κατά μία έννοια.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι το βράδυ του Σαββάτου 14/1, καθώς ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, η οποία παρά το γεγονός, που δεν ανέφερε το όνομα της Ειρήνης ήταν ξεκάθαρο, πως πήγαινε σε εκείνη και στη σχέση τους.

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη μετά τις φήμες χωρισμού με την Ειρήνη Παπαδοπούλου

«Συνεντεύξεις δεν δίνω γενικότερα… στο μέλλον εάν θέλω να πω κάτι θα το μάθετε από μένα.. Σεβόμαστε λίγο τις γυναίκες..!! Υ.Γ Μόνος στόχος πρωτάθλημα και κύπελλο. Τα λέμε τον Μάιο», έγραψε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Πασχαλάκης - Παπαδοπούλος