«Ήταν αδιάφορος...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά για τον πατέρα του γιου της, Δημήτρη

«Δε σημαίνει ότι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά μιλώντας για το ρόλο της ως μητέρα του Δημήτρη Παππά, αλλά και για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως η ηθοποιός έχει χωρίσει με τον πατέρα του γιου της και όπως έχει τονίσει πολλές φορές η ίδια, με τον γιο της έχουν το ίδιο βίωμα, αφού και εκείνη μεγάλωσε χωρίς το πατέρα της (δείτε την εδώ αγκαλιά με την εγγονή της).

«Δεν έχει καμία σχέση με την έννοια πέρασα δύσκολα, απλά υπήρξα πολύ καταπιεσμένη από το σπίτι μου. Δεν με άφηναν να πάω ούτε μέχρι τη γωνία του σπιτιού γι’ αυτό και όταν ήμουν μικρή το έσκασα από το σπίτι μόνη μου. Η καταπίεση στα παιδιά δεν είναι ό,τι καλύτερο και πρέπει σε όλα τα πράγματα να υπάρχει ένα μέτρο. Δεν χρειάζεται ούτε πολλή καταπίεση αλλά ούτε και απεριόριστη ελευθερία», είπε η Χριστίνα Παππά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

Σε ότι αφορά την απόφαση της να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της, η Χριστίνα Παππά δεν το είδε ποτέ ως κάτι αρνητικό, και μάλιστα αυτός είναι ίσως ένας από τους λόγους, που είναι τόσο δεμένοι.

Η ηθοποιός δε δίστασε στη συνέντευξη της να μιλήσει και για τον πατέρα του Δημήτρη, τον οποίο δε γνωρίζουμε, αφού ο Δημήτρης έχει το επώνυμο της μητέρας του.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Παππά για τον πατέρα του γιου της

Με βάση αυτό το βίωμα λοιπόν προσπαθήσατε να είστε τελείως διαφορετική ως μητέρα;

Ναι ακριβώς. Δεν σημαίνει ότι με τον Δημήτρη ήμουν απόλυτα ελαστική απλά πιστεύω ότι και τα παιδιά χρειάζονται τον χρόνο τους.

Η σχέση του Δημήτρη με τον πατέρα του;

Η σχέση του Δημήτρη με τον πατέρα του δεν ήταν καλή. Δεν είχαν καθημερινή τριβή. Ήταν μία σχέση που απλά ήταν ο μπαμπάς του, αυτό. Χωρίς να σημαίνει ότι είναι κακός άνθρωπος. Απλά ήταν αδιάφορος. Όπως εγώ μεγάλωσα χωρίς τον μπαμπά μου έτσι και ο γιος μου μεγάλωσε χωρίς τον μπαμπά του.

Χρστίνα και Δημήτρης Παππάς