«Μου φαίνεται ηλίθιο να θεωρεί κάποιος ότι...» - "Κόλαφος" η Μαριάννα Τουμασάτου κατά του Πέτρου Φιλιππίδη

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μου φαίνεται ηλίθιο να θεωρεί κάποιος ότι...» -

Η Μαριάννα Τουμασάτου έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, που κατηγορούνταν για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού (δείτε εδώ για ποια αθωώθηκε). Η ηθοποιός που κακολογήθηκε οικτρά από τον κατηγορούμενο στην απολογία του (δείτε εδώ τα λόγια του) μίλησε για αυτόν και την κατάσταση που επικρατεί.

Η δίκη του ηθοποιού θα συνεχιστεί στις 19 Ιανουαρίου, οπότε θα ξεκινήσουν οι αγορεύσεις των συνηγόρων των δύο πλευρών. Πρώτος προγραμματίστηκε να αγορεύσει ο συνήγορος της δεύτερης καταγγέλλουσας, Χάρης Σαλούστρος. Λίγες ώρες μετά την εισαγγελική πρόταση, η Μαριάννα Τουμασάτου αντέδρασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία με το πρόσωπό του Πέτρου Φιλιππίδη και έγραψε: «ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ! αθώος ΛΟΓΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ για το βιασμό».

Η ανάρτηση της Τουμασάτου

Τα λόγια την Μαριάννας Τουμασάτου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και τα όσα δήλωσε ο ηθοποιός στην απολογία του, θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε, τονίζοντας πως τα λεγόμενά του είναι αστεία.

Έχεις βρεθεί στο δικαστήριο, στο πλευρό των γυναικών που έχουν καταγγείλει κακοποίηση και στη δίκη Φιλιππίδη…

«Κατ’ επανάληψη. Επειδή είναι μία δίκη σε εξέλιξη, εγώ θα πω ότι είμαι με το μέρος των κοριτσιών. Μου φαίνεται από βλακώδες μέχρι ηλίθιο να θεωρεί κάνεις πως είναι αξιοσημείωτο κομμάτι υπεράσπισης ότι κάποιοι ήθελαν να κάνουν κακό στην φήμη του Φιλιππίδη…

Θα το πω πολύ λαϊκά «χέ….ε η φοράδα στο Γενί Τζαμί. Υπάρχουν άπειροι άνθρωποι που κάνουν καριέρα και την κάνουμε τιμή και αξία και κανείς δεν τους προσέβαλε, δεν τους έδειξε, δεν ζήτησε από αυτούς κάτι, ούτε μπήκαν τόσοι άνθρωποι στον κόπο να χαλάσουν την φήμη ενός ανθρώπου.

Δεν έχω ακούσει τίποτα πιο αστείο από αυτό, ότι αποφάσισαν όλες αυτές οι γυναίκες, γιατί είναι και πάρα πολλές, να πουν ότι ξέρουν πως έχει κακοποιητικές συμπεριφορές. Όταν υπάρχουν τόσοι άνθρωποι, εντάξει, δεν είναι και τόσο σπουδαία προσωπικότητα που μαζεύτηκαν να του κάνουν κακό. Πολλά κορίτσια κάνουν καριέρα πριν από αυτόν, και μετά από αυτόν. Απλά, όταν δεν έχουμε τι να πούμε, λέμε αυτό που ακούγεται φαμφαρώδες και σημαντικό, αλλά επί της ουσίας είναι απλά μια τρύπα στο νερό.

Καθένας που είναι με το μέρος του δικαίου είναι μία ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και τα παιδιά μας. Αν περνάμε ντούκου αυτές τις συμπεριφορές, θα τις βρούμε όταν θα κλαίνε τα παιδιά μας και εκεί δεν θα είμαστε τόσο ψύχραιμοι.

Κατανοώ την στάση του καθενός και τον φόβο. Επειδή μισώ τον φόβο και ό,τι μισούμε οφείλουμε να το σεβόμαστε, τον φόβο του διπλανού τον σέβομαι, γιατί έχω και εγώ πράγματα που φοβάμαι πολύ και όσο δεν το αντέχω, αναγκάζομαι να ζω με αυτά. Έχω ένα μεγάλο θυμό προς τον φόβο. Και τον δικό μου φόβο απέναντι σε πράγματα. Όμως, έχω μάθει να σέβομαι κύριος ότι φοβάμαι».