«Feeding Time»: Το συγκινητικό στιγμιότυπο της Ντορέττας Παπαδημητρίου με την Μαίρη Συνατσάκη και την κόρη της

Η ανάρτηση στο Instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Feeding Time»: Το συγκινητικό στιγμιότυπο της Ντορέττας Παπαδημητρίου με την Μαίρη Συνατσάκη και την κόρη της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Μαίρη Συνατσάκη με τον αγαπημένο της Ίαν Στρατή, καθώς ήρθε στον κόσμο η λατρεμένη τους κόρη. Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες (δείτε εδώ τι είπε η Συνατσάκη), αλλά αυτό δεν τους ρίχνει το ηθικό γιατί έχουν το μικρό τους "θαυματάκι" στην αγκαλιά τους και τα ξεχνούν όλα.

Η γνωστή instagramer φαίνεται να απολαμβάνει αυτήν την περίοδο τη μητρότητας, αφού μέσα από τα social media, με τα οποία έχει πολύ καλή επαφή δείχνει, πως περνάει την κάθε της ημέρα με το μωρό αλλά και τα επιτεύγματά της.

«Έχω προσπαθήσει να κάνω αυτό το στόρι. Αυτή είναι η 4η φορά. Μετά το βλέπω και λέω: ”Κοπέλα μου πώς μιλάς έτσι; Έχεις ξεχάσει τι γίνεται;”. Έχω ξεχάσει πώς γίνεται. Όλο και όλο που θέλω να σας πω είναι χρόνια πολλά. Καλή χρονιά εύχομαι να έχετε περάσει όμορφα. Και να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποια κοινωνική δομή για να δώσω μωρουδιακά πράγματα, τα οποία στη μικρή πολύ σύντομα (δεν θα κάνουν) γιατί μεγαλώνει και με πολύ ωραίο ρυθμό.

Το μεγαλύτερο μου επίτευγμα αυτό το τελευταίο διάστημα είναι ότι έχω μάθει να κάνω μόνη μου λευκούς ήχους. Σαν τον απορροφητήρα που είναι σωτήριος δεν είμαι, αλλά έχω μάθει να κάνω αυτό το shshshs και να την ηρεμώ» είχε γράψει χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Γενικότερα δεδομένου του Κορωνοϊού δεν είναι τόσο εξωστρεφής θέλοντας πάνω από όλα να προστατέψει τη μικρή της και έτσι τον περισσότερο χρόνο της τον περνάει στο σπίτι.

Η ανάρτηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου με την Μαίρη Συναντσάκη να θηλάζει την μπεμπούλα της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, πιστή φίλη και σχεδόν αδελφή της επιχειρηματίας, βρέθηκε στο σπίτι της και "άραξαν" μαζί να θαυμάζουν και να χαζεύουν το μπεμπάκι. Το βράδυ του Σαββάτου (14/1) η Μαίρη Συνατσάκη συναντήθηκε με τη νονά της κόρης της, Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία μάλιστα μοιράστηκε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της ακολούθους. Σε αυτή βλέπουμε την Μαίρη Συνατσάκη να θηλάζει την κορούλα της, με την ηθοποιό να δηλώνει περήφανη για τη φίλη της.

Η ανάρτηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου με την Μαίρη Συνατσάκη