Λύθηκε το μυστήριο με την Ναταλία Γερμανού και το Fame Story - Η απάντηση της στον αέρα του "Καλύτερα δεν γίνεται"

Θα την δούμε τελικά ή όχι;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Λύθηκε το μυστήριο με την Ναταλία Γερμανού και το Fame Story - Η απάντηση της στον αέρα του

Το μεσημέρι της Κυριακής (15/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» έγινε η αποκάλυψη για το Fame Story και την φημολογούμενη συμμετοχή της Ναταλίας Γερμανού σε αυτό.

Από όταν έγινε γνωστή η είδηση για το Fame Story, ότι θα ξανα προβληθεί, οι φήμες φουντώνουν για την θέση των παρουσιαστών, της κριτικής επιτροπής και γενικά τα όσα έχουν σχέση με το Talent show, που ο Γιώργος Λιανός είχε αποκαλύψει κάποιες ερωτικές σκηνές που δεν προβλήθηκαν ποτέ (δείτε εδώ τα όσα είπε).

Ο Νίκος Κοκλώνης σχεδιάζει την επιστροφή του «Fame Story» καθώς η εταιρεία του τηλεοπτικού παραγωγού, Barking Well Media, κατέχει τα δικαιώματα του τραγουδιστικού ριάλιτι, που μεταδόθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στον ΑΝΤ1 την προηγούμενη δεκαετία.

Σε αυτό, οι διαγωνιζόμενοι - σπουδαστές έμεναν μέσα στη μουσική ακαδημία για 3,5 μήνες και έκαναν καθημερινά εξαντλητικά μαθήματα με καθηγητές (πχ. Δημήτρης Γούναρης, Τζούλι Μασίνο κτλ) και μία φορά την εβδομάδα γίνονταν το live όπου ερμήνευαν τραγούδια. Οι κριτές έβγαζαν άτομα προτεινόμενα και το κοινό ψήφιζε και αποφάσιζε ποιος θα αποχωρήσει.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες και δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει, ο Νίκος Κοκλώνης σχεδιάζει τη συνύπαρξη της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση στην κριτική επιτροπή του show, η οποία θα συμπληρωθεί από άλλα δύο άτομα, που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμα το κανάλι που θα φιλοξενήσει τον νέο κύκλο του «Fame Story». Επίσης, πριν από λίγο καιρό, η εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται είχαν αναφέρει πως "οικοδεσπότης" αυτού θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς. Τα σενάρια αυτά, βέβαια, δεν ισχύουν διότι ο συγκεκριμένος έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ μέχρι τον Ιούλιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πάντα, η εκπομπή δεν αποκλείει το να γίνει ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης παρουσιαστής, καθώς το Just The 2 Of Us δεν θα υπάρχει τον Σεπτέμβρη. Το μόνο σίγουρο, μέχρι στιγμής, είναι πως ο Ανδρέας Μικρούστικος έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του, αλλά δεν γνωρίζουμε ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του.

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού για το Fame Story

Όπως προαναφέραμε, το «Fame Story» αναμένεται να επιστρέψει ξανά στην ελληνική τηλεόραση μετά από 17 ολόκληρα χρόνια και ήδη οι φήμες για το ποιος θα είναι ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια είναι πολλές. Μερικές από αυτές θέλουν τη Ναταλία Γερμανού να έχει συμφωνήσει ήδη με τον Νίκο Κοκλώνη για την παρουσίαση του μουσικού talent show, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν πλέον στην Barkingwell Media.

Το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή τις παραπάνω φήμες και τη συνέντευξη της Τζούλι Μασίνο που προβλήθηκε στο «Καλύτερα δε γίνεται», η Ναταλία Γερμανού θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει κάνει καμία συζήτηση για να είναι η παρουσιάστρια του «Fame Story».

«Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση για το Fame Story. To έχω κάνει 20 χρόνια πριν. Νομίζω ότι ο μόνος σίγουρος για το Fame Story είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Θα γίνει το Fame Story, αλήθεια είναι αυτό, το έχει πάρει ο Νίκος Κοκλώνης. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος νομίζω είναι σίγουρος εκεί. Δε νομίζω να είμαι εγώ η παρουσιάστρια, ίσως να είναι ο Νίκος Κοκλώνης. Δε θα συμπέσει το Fame Story με το Just the 2 of us. Αλλά ο Ανδρέας πιστεύω και πρέπει να είναι ο διευθυντής της ακαδημίας, όπως ήταν και τότε» αρκέστηκε να πει η Ναταλία Γερμανού.