«Κάναμε πολλά πράγματα γρήγορα...» - Η αποκάλυψη του Κουτσόπουλου για την ιδιαίτερη γνωριμία του με τη Μιχαλοπούλου

Δεν ήταν τόσο γνωστό, πως...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Κάναμε πολλά πράγματα γρήγορα...» - Η αποκάλυψη του Κουτσόπουλου για την ιδιαίτερη γνωριμία του με τη Μιχαλοπούλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται το μεσημέρι της Κυριακής 15/1 με τον σεφ να κάνει δηλώσεις λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Masterchef 7.

Ο ίδιος μπήκε με πολλή χαρά στο πλατό και μάλιστα αφού έκανε γνωστό, όλοι μαζί οι κριτές έφεραν στην εκπομπή 3 κουτιά με γλυκά, στη συνέχεια άρχισε να αφηγείται κομμάτια της ζωής του και της διαδρομής του στη μαγειρική.

«Δεν τελείωσα σχολή μαγειρικής. Δεν είναι συμβουλή προς τον κόσμο αυτή. Πήγα έναν χρόνο και αποφάσισα να πάω να δουλέψω. Δεν έτρωγα τίποτα. Μόνο junk. 19-20 αποφάσισα να πάω στη σχολή που στην αρχή δεν μου άρεσε και μετά μου άρεσε πάρα πολύ. Στην αρχή είχα συνεργαστεί με τον Γιάννη Λουκάκο και ξεκίνησε να μου αρέσει πάρα πολύ.

Ό,τι μπορεί να σου δώσει ώθηση είναι εφόδιο, δεν είναι μόνο οι σχολές. Ονειρευόμουν να παίξω μπάλα στον Πανιώνιο. Αυτό δεν θα μου έδινε ασφάλεια. Μεγαλώσαμε μέσα στην Εστία της Νέας Σμύρνης, στο υπόγειο εκεί ήταν η γιαγιά μου καθαρίστρια. Ήθελα να βγω να δουλέψω και ήθελα να κάνω κάτι με τα χέρια μου. Θα μπορούσα να φτιάχνω έπιπλα που επίσης μου αρέσει», είπε αρχικά ο Κουτσόπυλος για τη ζωή του.

Ένα νέο και φυσικά πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του έχει να κάνει με την πατρότητα, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες είδε τη ζωή του να αλλάζει ριζικά μέσα από τον γιο του, που έφερε στον κόσμο η καλή του Χρύσα Μιχαλοπούλου (δείτε την εδώ 3 μήνες μετά τη γέννα).

Ο σεφ μπορεί να μη θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά του, ωστόσο το love story του με τη Χρύσα είναι πολύ ενδιαφέρον με τον ίδιο να μιλάει για τη γνωριμία τους και το πως ήρθαν κοντά.

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τη Χρύσα Μιχαλοπούλου

«Με τη Χρύσα γνωριστήκαμε ιντερνετικά με αυτόν τον φοβερό αλλά αποτελεσματικό τρόπο. Δεν θυμάμαι πώς ανοίξαμε κουβέντα. Επειδή γνωριστήκαμε λίγο πριν από την καραντίνα, νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα. Αλλά το ευχαριστηθήκαμε. Έχουμε κάνει πολλές βόλτες, έχουμε κάνει διάφορα. Σήμερα το μωρό μας γίνεται 4 μηνών», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.