Το ανακοίνωσε μέσα από το αεροδρόμιο: «Λοιπόν...» - Η απάντηση της Βρισηίδας στις φήμες εγκυμοσύνης

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor all star

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το ανακοίνωσε μέσα από το αεροδρόμιο: «Λοιπόν...» - Η απάντηση της Βρισηίδας στις φήμες εγκυμοσύνης

Την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor all star είδαμε με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να λυγίζει στο συμβούλιο του νησιού τονίζοντας, πως δε θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι για ψυχολογικούς και προσωπικούς λόγους.

Η πρώην παίκτρια μέσα από την πρώτη συνέντευξη στο Πρωινό μας έκανε σαφείς τους λόγους, που δε μπόρεσε να συνεχίσει, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και τι ήταν αυτό, που της ψιθύρισε ο Σπύρος Μαρτίκας πριν φύγει (δείτε εδώ).

Κα ενώ οι λόγοι αποχώρησης είχαν αποσαφηνιστεί μέσα από το Super Kατερίνα διαδόθηκε με επιφύλαξη το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης της παίκτριας:

«Δεν ξέρω κάτι, εικάζω. Είδα ότι είναι αρκετά κυκλοθυμική και ευέξαπτη. Έκλαιγε και τα λοιπά. Μήπως είναι σε ενδιαφέρουσα η κοπέλα; Εννοώ ότι μπορεί να μην είχε κάνει κάποιο τεστ εγκυμοσύνης και επειδή είναι σε σοβαρή σχέση να έμαθε εκεί ότι είναι έγκυος και να μη θέλει να το πει. Λέω εγώ τώρα», είπε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια

«Είναι ένα σενάριο που το ακούμε» σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου επανήλθε στο θέμα λέγοντας: «Μου γράφουν τώρα, γιατί διαβάζω και τα σχόλια… μου λένε: ντροπή σου να μιλάς για εγκυμοσύνες. Αρχικά, είναι ευχάριστο και μακάρι. Και κάναμε μία εικασία, δεν ξέρουμε. Μακάρι να ισχύει. Εδώ παρακαλάμε άλλες να κάνουμε ένα παιδάκι».

Με ένα story στο Instagram ωστόσο, η Βρισηίδα θέλησε να δώσει την απάντηση της σχετικά με το αν είναι έγκυος ή όχι πριν καλά καλά φτάσει στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα την Κυριακή 15/1 και ενώ ήταν στο αεροδρόμιο τόνισε:

Η απάντηση της Βρισηίδας Ανδριώτου στις φήμες εγκυμοσύνης

«Λοιπόν, αναχωρούμε για Αθήνα τώρα και θα φτάσουμε το βράδυ. Θέλω να πω πρώτα από όλα για τις φήμες που είμαι έγκυος. Δεν είμαι έγκυος, έχω άλλα προβλήματα υγείας και επίσης ούτε στο Μιλάνο είμαι και κάνω διακοπές. Ήμουν στον Άγιο Δομίνικο, τώρα φτάσαμε Μαδρίτη και θα πάμε Αθήνα. Αυτά», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.