«Το υπογράφω, θα τρέμει...» - Ο Μικρούτσικος αποκάλυψε το φάουλ του Ατζούν στο Survivor all star

Τα είπε έξω από τα δόντια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το υπογράφω, θα τρέμει...» - Ο Μικρούτσικος αποκάλυψε το φάουλ του Ατζούν στο Survivor all star

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι, οι οποίες προβλήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 15/1 με το δημοσιογράφο να μην αφήνει τίποτα ασχολίαστο.

Ο έμπειρος στα τηλεοπτικά Ανδρέας εκτός από την εκτενή αναφορά του στο Survivor all star, έκανε παράλληλα κια μία αποκάλυψη για το Fame story με το όνομά του να είναι βαθιά συνδεδεμένο με το μουσικό ριάλιτι.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Νίκο Κοκλώνη για το εάν έχει πάρει τα δικαιώματα, αλλά μια, δυο φορές εξ’ αποστάσεως μου είπε “έρχεται το Fame Story”.Ο προφανής λόγος που θα ήθελα να είμαι στο «Fame Story» είναι και αυτός που το “ανέστησε”», είπε ο Μικρούτσικος.

Η προσοχή του ωστόσο έμεινε περισσότερο στο ριάλιτι επιβίωσης, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο με τον Μικρούτσικο να επιμένει, πως ο Ατζούν και η παραγωγή του δεν έχουν κάνει σωστή επιλογή παικτών (δείτε εδώ τι έχει κάνει έξαλλο τον Τούρκο παραγωγό).

Μάλιστα κατά τη γνώμη του τόνισε, πως σε ό,τι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης θα δυσκολευτούν φέτος, αφού ξεκινούν με νέα επεισόδια οι σειρές, που είχαν σταματήσει εν όψει Χριστουγέννων.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για το Survivor all star

«Ανόητη επιλογή να χωρίσουμε τα ζευγάρια για να προκύψει ζητούμενο. Ό,τι χειρότερο. Που είναι ο Τζέιμς, ο Τριαντάφυλλος, ο Παππάς, ο παλιός νικητής ο Ντάνος, ο Σοϊλέδης; Είναι ξαναζεσταμένη σούπα.

Ας έβαζαν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη κι ας «αγόραζαν» αυτούς που είναι παιχταράδες. Έπαιξαν Β’ εθνική, δεν είναι All Star. Είναι ντεμί σεζόν star. Έρχεται η μυθοπλασία και θα τρέμει κι ο Acun κι ο ΣΚΑΙ. Το υπογράφω και το λέω τόσο πρόωρα. Μιλάμε τώρα κι είναι στο 35%. Ρεκόρ. Καθίστε να δείτε και περιμένετε», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.