Την ισοπέδωσε - Η απάντηση του Πικέ μετά το ''καρφί'' νέο τραγούδι της πρώην του, Shakira

Πέρασε στη αντεπίθεση ο ποδοσφαιριστής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram - Σακίρα/ Πικέ
Instagram - Σακίρα/ Πικέ

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα για τη Shakira και τον Πικέ, ένα κατά τα άλλα ευτυχισμένο ζευγάρι, το οποίο είδαμε να απασχολεί ιδιαίτερα τα μέσα με το χωρισμό τους.

Φυσικά και δεν είναι οι πρώτοι ούτε και οι τελευταίοι, που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί ένα βίντεο (δείτε το εδώ) με τον Πικέ και την ερωμένη του, την ώρα που βρισκόντουσαν στο σπίτι που έμενε με την τραγουδίστρια, όσο ήταν ακόμη παντρεμένοι.

Έτσι λοιπόν η αγαπημένη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της κομμάτι, το οποίο έχει ανάψει φωτιές, αφού οι στοίχοι του είναι όλο νόημα και θίγουν ουσιαστικά τη σχέση του ποδοσφαιριστή.

«Λυπάμαι, έχω ήδη πάρει άλλο αεροπλάνο, δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω εδώ, δεν θέλω άλλη απογοήτευση. Είσαι μεγάλος πρωταθλητής, και όταν σε χρειαζόμουν έδωσες τη χειρότερη εκδοχή σου.

Συγγνώμη, μωρό μου, έπρεπε να είχα πετάξει αυτή τη γάτα έξω εδώ και πολύ καιρό. Μια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για αρχάριους. Μια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για τύπους σαν εσένα. Για τύπους σαν εσένα. Σε έχω ξεπεράσει, και γι' αυτό είσαι με μια κοπέλα σαν εσένα.

Αυτό είναι για να σας ταπεινώσω, μασήστε και καταπιείτε, καταπιείτε και μασήστε. Δεν θα γυρίσω πίσω σε εσένα ακόμα κι αν κλάψεις ή με παρακαλέσεις. Κατάλαβα ότι δεν φταίω εγώ που σε κριτικάρουν, εγώ μόνο μουσική κάνω, συγγνώμη που σε πιτσιλίζω.

Με άφησες σαν γειτόνισσα πεθερά, με τα μίντια στην πόρτα και το χρέος στο υπουργείο Οικονομικών. Νόμιζες ότι με πλήγωσες, αλλά με έκανες πιο σκληρή. Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια, οι γυναίκες κάνουν λογαριασμούς.

Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου, αλλά σαφώς δεν είναι αυτό που ακούγεται. Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου, προφανώς είναι σαν και εσένα. Για τύπους σαν εσένα. Με έχεις ξεπεράσει, και γι' αυτό είσαι με μια κοπέλα σαν εσένα.

Από την αγάπη στο μίσος υπάρχει μόνο ένα βήμα. Μην επιστρέψεις εδώ, άκουσέ με. Χωρίς παρεξήγηση, μωρό μου, σου εύχομαι καλή τύχη με την υποτιθέμενη αντικατάστασή μου. Δεν ξέρω καν τι σου συνέβη, είσαι τόσο παράξενος που δεν μπορώ καν να σας ξεχωρίσω.

Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Ανταλλάξατε ένα Rolex με ένα Casio. Πηγαίνετε γρήγορα, πηγαίνετε αργά. Πολλή γυμναστική, αλλά και λίγο μυαλό...

Φωτογραφίες όπου με βλέπουν, νιώθω σαν όμηρος εδώ. Δεν με πειράζει. Θα σε ξεφορτωθώ αύριο, και αν θέλεις να την πάρεις μαζί σου. Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου, που σαφώς δεν είναι αυτό που ακούγεται. Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου, μια λύκαινα σαν και εμένα δεν είναι για τύπους σαν και εσένα, για τύπους σαν και εσένα. Με έχεις ξεπεράσει, και γι' αυτό είσαι με μια κοπέλα σαν εσένα. Σε έχω ξεπεράσει, και γι' αυτό είσαι με μια κοπέλα σαν εσένα».

Το νέο ''καρφί'' του Πικέ στη Shakira

Λίγο λοιπόν μετά την κυκλοφορία του «BZRP», ο Πικέ εμφανίστηκε σε live streaming εκπομπή που προωθεί τη νέα του λίγκα, ανακοινώνοντας ότι σύναψε χορηγική συμφωνία με την… Casio. Αυτή είναι ουσιαστικά και η απάντηση στον όλο νόημα στοίχο της πρώην του, που κάνει νύξη για τις εταιρείες ρολογιών (Ανταλλάξατε ένα Rolex με ένα Casio) και τις επιλογές του Πικέ....