Κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Εκείνη έλειπε και εκείνος έφερνε την ερωμένη σπίτι του - Το βίντεο με την επίμαχη σκηνή για πασίγνωστο ζευγάρι της σόουμπιζ

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Εκείνη έλειπε και εκείνος έφερνε την ερωμένη σπίτι του - Το βίντεο με την επίμαχη σκηνή για πασίγνωστο ζευγάρι της σόουμπιζ

Πολλοί είναι οι χωρισμοί που "τάραξαν" την σόουμπιζ, εγχώρια και ξένη, καθώς ζευγάρια τα οποία φαινόταν πως θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί, κατέληξαν μέχρι και στα δικαστήρια, ενώ στη μέση είναι και τα παιδιά τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί αυτός του Κριστιάνο Ρονάλντο με την σύζυγό του, Τζορτζίνα, αλλά και εκείνος της Kylie Jenner με τον Travis Scott ο οποίος έγινε γνωστός πριν από λίγο.

Υπάρχει, όμως, ένας ακόμη χωρισμός, ο οποίος έγινε τεράστιο θέμα προς συζήτηση, διότι αναμείχθηκαν πρώην και νυν στην υπόθεση. Πιο συγκεκριμένα, πασίγνωστος ποδοσφαιριστής απάτησε την γυναίκα του, η οποία είναι και μεγαλύτερή του και έτσι μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Το βίντεο που κυκλοφορεί με την ερωμένη πασίγνωστου ζευγαριού

Η κατάσταση ξέφυγε όταν άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες σχετικά με την εγκυμοσύνη της κοπέλας με την οποία την απάτησε εκείνος, ενώ και η συμπεριφορά της συγκεκριμένης ήταν αρκετά προκλητική, εφόσον ανέβαζε βίντεο χορεύοντας τα τραγούδια της διαζευγμένης.

Ο λόγος για την Σακίρα και τον Πικέ, οι οποίοι πριν από λίγες ημέρες υπέγραψαν το διαζύγιό τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το σύμφωνο αναφέρει, πως η Σακίρα θα ζήσει στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον 11χρονο Σάσα και τον 9χρονο Μίλαν.

Όσο για τον Πικέ, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να περνά μέχρι και 10 ημέρες τον μήνα με τα παιδιά του, με τα ταξιδιωτικά του έξοδα να βαραίνουν και τους δύο.

«Ο Ζεράρ Πικέ θα περνά χρόνο με τα παιδιά του μέχρι 10 ημέρες το μήνα και το σύνολο των τριών περιόδων διακοπών που ισχύουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτός από Χριστούγεννα και καλοκαιρινές διακοπές.

Αυτά τα Χριστούγεννα η επιμέλεια θα ισχύσει κατά το 50% σύμφωνα με το ημερολόγιο της περιφερειακής κυβέρνησης της Καταλονίας και τα επόμενα χρόνια θα προγραμματίζεται, σύμφωνα με το σχολικό ημερολόγιο των παιδιών. Αυτό είναι το σύμφωνο που έχουν συνάψει ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφος, Σακίρα, σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Το θέμα, όμως, δεν τελειώνει εδώ. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο με τον Πικέ και την ερωμένη του, την ώρα που βρισκόντουσαν στο σπίτι που έμενε με την τραγουδίστρια, όσο ήταν ακόμη παντρεμένοι.

Πηγή ανέφερε στην Page Six ότι η τραγουδίστρια είναι «συντετριμμένη από την στιγμή που είδε ότι αυτή η γυναίκα ένιωθε ξεκάθαρα σαν στο σπίτι της στο χώρο που μοιραζόταν το ζευγάρι με τα παιδιά του».

«Η ίδια, την περίοδο που γυρίστηκε το βίντεο, έλειπε ταξιδεύοντας με τα παιδιά τους. Είναι καταστροφικό για εκείνη να μάθει ότι αυτή η σχέση συνεχιζόταν για πολύ περισσότερο καιρό από όσο φανταζόταν», πρόσθεσε η πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα.