Νέος ''πονοκέφαλος'' για την Σακίρα - Ξένα δημοσιεύματα θέλουν τη νέα σύντροφο του Πικέ να είναι έγκυος

Δύσκολα τα πράγματα...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Νέος ''πονοκέφαλος'' για την Σακίρα - Ξένα δημοσιεύματα θέλουν τη νέα σύντροφο του Πικέ να είναι έγκυος

Μετά το χωρισμό του από τη Σακίρα ο άσος της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ είναι πλέον σε νέα σχέση και δεν το κρύβει. Ο λόγος για την φοιτήτρια Κλάρα Τσια Μαρτί, που φημολογείται ότι δουλεύει και για τον ίδιο και οι δυο τους δεν διστάζουν να πραγματοποιήσουν κοινές εμφανίσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Φαίνεται όμως ότι μια νέα παράμετρος έρχεται να προστεθεί στο νέο ειδύλλιο αφού ξένα μέσα μιλούν για πιθανή εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

Αν αυτό ισχύει τότε άλλο ένα βάσανο έρχεται να προστεθεί στο κεφάλι της κολομβιανής τραγουδίστριας, που μετά την ατυχία με τα ερωτικά της έχει και μπλεξίματα με το νόμο. Συγκεκριμένα ισπανικό δικαστήριο την διώκει για φοροδιαφυγή ζητώντας να της επιβληθεί ποινή φυλάκισης, αλλά και ένα πρόστιμο - μαμούθ.

Οι φήμες γύρω από την εγκυμοσύνη της νέας συντρόφου του Πικέ

Δημοσίευμα της Marca αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα θα γίνει ξανά πατέρας, καθώς η Κλάρα Τσία Μαρτί είναι έγκυος. Αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, αρκετά διεθνή μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για πιθανή εγκυμοσύνη της κοπέλας, με την οποία ο ποδοσφαιριστής βγαίνει εδώ και μερικούς μήνες. Οι δυο εμφανίστηκαν δημόσια πριν από μερικές εβδομάδες.

Μία από τις τελευταίες εκδηλώσεις στις οποίες παρευρέθηκαν ήταν ο γάμος ενός από τους καλύτερους φίλους του Πικέ, στην Costa Brava της Ισπανίας. Ο παίκτης έφτασε συνοδευόμενος από την Κλάρα και, λόγω των φωτογραφιών που δημοσίευσε το περιοδικό Hola, ξεκίνησαν οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη. Η κοπέλα φορούσε ένα πορτοκαλί ριγέ φόρεμα.

Θυμωμένη η Σακίρα από τις δημόσιες εμφανίσεις τους

Μπορεί στην αρχή να προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυφό, ωστόσο η σχέση του με την 23χρονη φοιτήτρια έγινε γνωστή και από ότι φαίνεται δεν την κρατούν πλέον στο σκοτάδι, κάτι που έχει κάνει έξαλλη την κολομβιανή τραγουδίστρια.

Αιτία οι φωτογραφίες που διέρρευσαν και απεικονίζουν τον άσσο της Μπαρτσελόνα με την νεαρή σύντροφό του(δείτε εδώ πως είναι), οι οποίες έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι όχι απλά είναι σε σχέση αλλά η 23χρονη φαίνεται να εργάζεται και για τον ίδιο.

Σύμφωνα με την Mirror, που επικαλείται πηγές από το οικογενειακό περιβάλλον της κολομβιανής σταρ, η ίδια είναι πολύ εκνευρισμένη από την συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της.

Είπε συγκεκριμένα στην εφημερίδα το ίδιο άτομο:

«Είναι πολύ θυμωμένη που βλέπει τον πατέρα των παιδιών της με την κοπέλα του δημόσια» .Ο εκνευρισμός της Shakira πηγάζει από το γεγονός ότι οι άλλοτε ερωτευμένοι σύντροφοι είχαν συμφωνήσει να αποφύγουν τέτοιου είδους δημόσιες εμφανίσεις, με άλλους συντρόφους, για έναν χρόνο από την ημέρα της επίσημης ανακοίνωσης του χωρισμού τους, δηλαδή την 4η Ιουνίου.

TAGS