«Ο Βασάλος έχει πάρει ντόπα» - Το ξεκαθάρισμα της Βουλγαράκη μετά τα σχόλια του Τριαντάφυλλου

Σχετικά με τη συμμετοχή του παίκτη στο Survivor all star

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ο Βασάλος έχει πάρει ντόπα» - Το ξεκαθάρισμα της Βουλγαράκη μετά τα σχόλια του Τριαντάφυλλου

Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει το Survivor all star ήδη από την πρώτη εβδομάδα, που βγήκε στον αέρα με πολλούς να κρίνουν τόσο τη συμπεριφορά όσο και την αθλητική επίδοση των αθλητών.

Η δήλωση πρώην παίκτη, πως κάποιοι συμμετέχοντες θα έπρεπε να φοβούνται σε περίπτωση, που κάνουν αιματολογικές εξετάσεις έχει δημιουργήσει σάλο (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε), με τον Τριαντάφυλλο να ενισχύει αυτή την άποψη και συγκεκριμένα να κατηγορεί ανοιχτά τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Μα δεν μιλά ο Κωνσταντίνος, θέλει κέρμα για να μιλήσει. Ήταν ένας πανελίστας από το Survivor και δεν το εκμεταλλεύτηκε ποτέ να γίνει παρουσιαστής, που θα μπορούσε. Και στο πάνελ που ήταν, ήταν συνέχεια έτσι και μόλις του έβαζαν κέρμα, άνοιγε το στόμα. Μόνο με κέρμα λειτουργούσε, οπότε τι να του πεις.

Kάτι διάβασα για αιματολογικές. Δεν θέλω να θεωρηθεί κακία, αλλά επειδή ξέρω από γυμναστική κι έχω κάνει βάρη 90 κιλά κι από εκεί που φουσκώνει, πάλι γραμμώνεις και πας να ξαναφουσκώσεις και καλά. Ο Βασάλος έχει πάρει ντόπα και κάποιοι άλλοι 2-3 παίκτες. Φιλάκια», είπε ο Τριαντάφυλλος για το Βασάλο.

Αναφορικά με όλα αυτά, που ακούστηκαν λοιπόν περί ντόπας, μίλησε και η Ελένη Βουλγαράκη στο Καλύτερα δε γίνεται την Κυριακή 15/1 με τη δημοσιογράφο να παίρνει ανοιχτά θέση επί του θέματος.

Οι δηλώσεις της Ελένης Βουλγαράκη στα σχόλια του Τριαντάφυλλου για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Τον έχει φοβηθεί το μάτι μου! Αν πει κάποιος κάτι κακό για τον Τριαντάφυλλο, μετά είναι σαν ένα μικρό παιδάκι που του παίρνεις το παιχνίδι και θυμώνει. Θεωρώ πάρα πολύ άδικο αυτό που κάνει στον Κωνσταντίνο.

Δεν θεωρώ τόσο χοντρό αυτό που είπε ο Κωνσταντίνος μέσα στο πουλμανάκι για το 60% ώστε ο Τριαντάφυλλος να βγαίνει τώρα και να κάνει όλες αυτές τις δηλώσεις, που κατά τη γνώμη μου είναι βαριές.

Τώρα μάλιστα διάβασα και έναν τίτλο που είπε ότι ο Βασάλος έχει πάρει ντόπα. Δηλαδή δεν μπορώ να τα ακούω αυτά. Δεν ξέρω αν ο τρόπος του, αυτή τη στιγμή, έχει ως σκοπό να το δει η παραγωγή και να τον βάλει μέσα για να τα κάνει όλα ώπα», είπε η Ελένη Βουλγαράκη.