Survivor All Star: «Ας γίνουν έκτακτες εξετάσεις αίματος» - Καταγγελία σοκ για τους παίκτες

«Στοίχημα ότι θα υπάρχει άτομο που θα φέρει αντίρρηση»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: «Ας γίνουν έκτακτες εξετάσεις αίματος» - Καταγγελία σοκ για τους παίκτες

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης ήταν ένας από τους παίκτες του περσινού Survivor, ο οποίος βρισκόταν στην ομάδα των Μαχητών. Είναι επαγγελματίας παίκτης πόκερ και πτυχιούχος στις Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακές σπουδές στο Management κι όπως φαίνεται παρακολουθεί το All Star, όπως όλος ο κόσμος αν λάβουμε υπόψιν τα τόσο υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που κάνει.

Μετά το χθεσινό επεισόδιο (δείτε εδώ όλα όσα έγιναν), λοιπόν, ο Ανδρέας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε μια ανάρτηση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων κι άφησε πολλά ερωτηματικά!

Η ανάρτηση του πρώην Survivor, Ανδρέα

«Ας γίνουν έκτακτες αιματολογικές στους παίκτες… ήταν κάτι και για μένα (και για άλλους που είναι ήδη μέσα) έπρεπε να συμβεί ακριβώς πριν φύγουν για Άγιο Δομίνικο… Να δούμε και να δει και ο κόσμος αν κάποιοι/κάποιες έχουν μπει “φορτωμένοι”. Ακόμη και τώρα δεν είναι αργά. Κάθε χρόνο γίνονται εξετάσεις αλλά από αυτές μέχρι και το ταξίδι των παικτών μεσολαβεί τουλάχιστον μια εβδομάδα που προφανώς μπορούν και πιθανώς αλλάζουν πολλά. Είναι το παιχνίδι των ανατροπών, οπότε γιατί όχι; Στοίχημα ότι θα υπάρχει άτομο που θα φέρει αντίρρηση» ανέφερε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης.

Δείτε επίσης: Έγκυος η Βρισηίδα Ανδριώτου; Αποκάλυψη "βόμβα" από την Κατερίνα Καινούργιου

Survivor All Star: «Ας γίνουν έκτακτες εξετάσεις αίματος για ουσίες» - Καταγγελία σοκ για τους παίκτες

Το πρωί της Τετάρτης 11/1 ο πρώην παίκτης βγήκε live στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για την ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star αποκλειστικό: Σε άσχημη κατάσταση η Μαριαλένα - Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι;

«Αρχικά εγώ έκανα εικασίες. Εγώ απλά ανέφερα κάτι που έχει συζητηθεί γι' αυτό και είπα κιόλας ότι υποθέτω, και αν! Είναι κάτι που έχει αναφερθεί μεταξύ των παικτών, λάθος έκφραση το έχει συζητηθεί. Εγώ δεν το πιστεύω απλά θα μπορούσε κάποιος να το κάνει. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν υποθέτω ή φωτογραφίζω κάποιον», είπε χαρακτηριστικά.