Survivor All Star Highlights (10/1): Τα σεξουαλικά όνειρα του Βασάλου & η οικειοθελής αποχώρηση της Βρισηίδας

Όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star Highlights (10/1): Τα σεξουαλικά όνειρα του Βασάλου & η οικειοθελής αποχώρηση της Βρισηίδας

Άλλο ένα επεισόδιο ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης 10/1 για το Survivor All Star και παρόλο που είμαστε ακόμα στην αρχή, δεν έλειψαν τα δάκρυα και τα νεύρα. Η αποχώρηση της Βρισηίδας ήταν ένα μεγάλο σοκ, όμως, δεν ήταν το μόνο σοκαριστικό γεγονός (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 11/1).

Όλα όσα συνέβησαν την Τρίτη 10/1 στο Survivor All Star

«Δεν πιστεύω να ζηλέψει ο Σπύρος» - Πολύ κοντά με δίμετρο συμπαίκτη της η Βρισηίδα Ανδριώτου

Το χθεσινό 10/1 επεισόδιο στο Survivor all star ξεκίνησε με τις δύο ομάδες στις καλύβες τους και συγκεκριμένα με τους μπλε με ανεβασμένο ηθικό μετά τη νίκη τους να σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει σήμερα).

Μάλιστα, η ομάδα μετά τη νίκη που έφερε απέναντι στους κόκκινους αποφάσισε να φτιάξει και τις συνθήκες διαβίωσης της στην παραλία με σκοπό να πηγαίνουν πιο ξεκούραστοι στα αγωνίσματα.

Έτσι λοιπόν, μία από τις εργασίες, που έπρεπε να γίνει είχε να κάνει με τον χώρο, που κοιμούνται και συγκεκριμένα με την στέγη τους, την όποια ήθελαν να κάνουν πιο ανθεκτική.

Στην διαδικασία αυτή λοιπόν συμμετείχε η Βρισηίδα, η οποία ως πιο ελαφριά παίκτρια ανέβηκε στους ώμους του συμπαίκτη της Ηλία Γκότση.

Η ίδια ωστόσο στη συνέχεια και μάλιστα στις προσωπικές δηλώσεις, που έκανε στην κάμερα ένιωσε την ανάγκη να εξηγήσει την κίνηση της αυτή - φανερά ενοχοποιημένη - καθώς δε θα ήθελε να παρεξηγηθεί όλο αυτό από τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα (δείτε εδώ γιατί είναι ράκος).

«Έβλεπα όνειρα με σεξουαλικό περιεχόμενο» - Ξαναμμένος ο Βασάλος χωρίς τη Βαλαβάνη στην καλύβα

Το τρίτο επεισόδιο για τη φετινή σεζόν προβλήθηκε την Τρίτη 10/1 στο Survivor all star με τους παίκτες και των δύο ομάδων να προετοιμάζονται για τον σημαντικό αγώνα ασυλίας, που θα ακολουθήσει.

Οι μπλε είχαν με το δίκιο τους πιο ανεβασμένο ηθικό μιας και την Δευτέρα 9/1 πήραν την νίκη από τους διάσημους και έτσι το κλίμα στην καλύβα ήταν εμφανώς πολύ καλό.

Μετά από τις εργασίες, που έκαναν με σκοπό να καλυτερέψουν οι συνθήκες επιβίωσης, στη συνέχεια είδαμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να αναλαμβάνει τη μεταποίηση ρούχων.

Και ενώ ο παίκτης φάνηκε με τη σειρά του χρήσιμος στην ομάδα του, τον είδαμε να κάθεται στην καλύβα ξανά και μάλιστα να κάνει μια αποκάλυψη στους συμπαίκτες του, που δεν περιμέναμε με τίποτα.

Ο ίδιος αποκάλυψε, το πως κοιμήθηκε το προηγούμενο βράδυ λέγοντας χαρακτηριστικά, πως: «Έβλεπα όνειρα με σεξουαλικό περιεχόμενο, όχι...δεν είμαι σεξουλιάρης», κατέληξε ο Βασάλος.

Ξεκίνησαν τα ''παρατράγουδα'' με τον Καραγκούνια - «Ποιος δε μπορεί ρε...;»

Οι πρώτες ημέρες για τους παίκτες, που έφυγαν από την Ελλάδα για να αγωνιστούν στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor all star είναι γεγονός και πλέον αρχίζει και το κοινό να τάσσεται με άτομα και ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 10/1 κόκκινοι και μπλε ρίχτηκαν στο στίβο μάχης με σκοπό να κερδίσουν την τρίτη ασυλία και να μην βγάλουν - από τόσο νωρίς - άλλον έναν συμπαίκτη τους στον τάκο.

Και ενώ ο αγώνας ήταν αρκετά δύσκολος, αφού είχε το στοιχείο της λάσπης είδαμε να συμβαίνουν σοβαρές ανατροπές στο κομμάτι της νίκης.

Μέσα στη ένταση λοιπόν και ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας έφερε πόντο στους μπλε είδαμε μετά τον πανηγυρισμό του να βγαίνει από τα ρούχα και να φωνάζει τους αντίπαλους: «Ποιος δε μπορεί ρε...».

Η ομάδα του ωστόσο δεν τάσσεται με τέτοιες συμπεριφορές και έτσι τον ''υποχρέωσαν'' να πάει στους κόκκινους και να ζητήσει συγγνώμη, κάτι που έκανε αλλά δεν βρήκε και ιδιαίτερη αποδοχή.

«Πάνε σπίτι σου...» - ''Έδειξε'' τα δόντια της η Βρισηίδα Ανδριώτου με το καλημέρα

Με έντονες δηλώσεις είδαμε να ξεκινάει η ημέρα των κόκκινων στο Survivor all star την Τρίτη 10/1 με την ομάδα να είναι σε ένα σημείο αποδιοργανωμένη παρά το γεγονός, πως την προηγούμενη ημέρα είχαν φέρει νίκη.

Σε κάθε περίπτωση για να μην τους πάρει από κάτω είδαμε να κάνουν εργασίες, που είχαν να κάνουν με το χώρο που κοιμούνται και συγκεκριμένα με την στέγη τους, την όποια ήθελαν να κάνουν πιο ανθεκτική.

Στην διαδικασία αυτή λοιπόν συμμετείχε η Βρισηίδα, η οποία ως πιο ελαφριά παίκτρια ανέβηκε στους ώμους του συμπαίκτη της Ηλία Γκότση. Η ίδια ωστόσο στη συνέχεια και μάλιστα στις προσωπικές δηλώσεις, που έκανε στην κάμερα ένιωσε την ανάγκη να εξηγήσει την κίνηση της αυτή - φανερά ενοχοποιημένη - καθώς δε θα ήθελε να παρεξηγηθεί όλο αυτό από τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα.

Νωρίτερα όμως η παίκτρια έκανε άλλη μία αιχμηρή θα λέγαμε δήλωση στην κάμερα σχετικά με τον συμπαίκτη της Νίκο Μπάρτζη και τον τρόπο, που αποφάσισε να κινηθεί στην κάλπη, ο οποίος για τη Βρισηίδα ήτα εντελώς λάθος.

«Ο Μπάρτζης έριξε λευκό και το θεωρώ πολύ άσχημο. Δεν ενημέρωσες τον άνθρωπο που θα ψηφιστεί ότι έριξες λευκό; Η άλλη νόμιζε ότι έχει έχθρες -όχι ότι δεν έχει- κι ότι είναι αντιπάθεια. Δεν συμφωνώ γιατί σημαίνει ότι δεν παίρνεις ευθύνη στο να ψηφιστείς.

Δηλαδή τι; Εμείς είμαστε κορόιδα που ψηφίζουμε και παίρνουμε ευθύνη για την ομάδα μας; Δεν θέλουμε κι εμείς να φύγει κανένας, αλλά παρόλα αυτά πρέπει να ψηφίσουμε. Αν βαριέσαι και δεν παίρνεις την ευθύνη της ομάδας, για ποιο λόγο είσαι εδώ; Πάνε σπίτι σου», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Τα έδωσαν όλα αλλά... - Η ομάδα που έχασε και θα βγάλει 2 παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση

Μια πολύ σημαντική ημέρα ήταν η Τρίτη 10/1 για το Survivor all star και τις ομάδες των μαχητών και των διάσημων, καθώς η ηττημένη ομάδα θα έπρεπε να ψηφίσει δύο συμπαίκτες του.

Η μάχη στο στίβο ήταν πολύ έντονη και φυσικά δεν έλειψαν τα ευτράπελα και οι εντάσεις.

Στη συνέχεια, τα run ήτα ανατρεπτικά, ωστόσο τη μεγάλη νίκη - όπως συμβαίνει πάντα άλλωστε - πήρε μία ομάδα. Εμείς σας είχαμε ενημερώσει έγκαιρα και έγκυρα και εν τέλει όντως είδαμε με τελικό σκορ 10 - 7 να βγαίνουν μπροστά οι κόκκινοι.

Είναι πολύ κοντά με την... - Η αγκαλιά που ''κάρφωσε'' το ειδύλλιο του Πρίαμου

Πολλά και διάφορα βλέπουμε να συμβαίνουν από τις πρώτες ημέρες, που βγήκε στον αέρα το Survivor all star, καθώς ο νέος κύκλος περιλαμβάνει έντονους αγώνες αλλά και αρκετό ριάλιτι.

Γενικότερα φέτος έχει πολύ ενδιαφέρον το γεγονός, πως βλέπουμε ζευγάρια να είναι σε αντίπαλες ομάδες, χωρισμένους αλλά και ελεύθερα παιδιά να ερωτευθούν, σε περίπτωση, που το θέλουν.

Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινό μας την Τρίτη 10/1 έγινε γνωστό, πως ο Μάριος Πρίαμος είναι πολύ κοντά με μία κοπέλα από το παιχνίδι χωρίς να αποκαλύπτεται το όνομα αυτής.

Μέσα από το επεισόδιο της Τρίτης στο all star (10/1) τα πλάνα της κάμερας, που καταγράφει όσα συμβαίνουν στο στίβο μάχης έδειξαν μια αγκαλιά, που μας βάζει σκέψεις.

Η συγκεκριμένη αγκαλιά ωστόσο ανατρέπει το ρεπορτάζ του Πρωινό μας, καθώς ανέφερε, πως ο κύπριος παίκτης είναι κοντά με κορίτσι από την άλλη ομάδα.

Εμείς ωστόσο είδαμε τη φρεσκοχωρισμένη Σταυρούλα Χρυσαειδή (δείτε εδώ τις δηλώσεις της για το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της) να τον αγκαλιάζει με έντονη διαχυτικότητα μπροστά σε όλους, χωρίς βέβαια να υποδηλώνει κάτι απόλυτα ερωτικό. Μπορεί τα δύο παιδιά να έχουν απλώς χημεία...ποιος ξέρει;

Ζήτησε να βγει στον τάκο - Ο 3ος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

Ένας αγώνας, που κρίνει πολλά για τη συνέχεια του survivor all star ήταν αυτός της Τρίτης 10/1 καθώς η ομάδα, που έχασε θα πρέπει να βγάλει όχι έναν, αλλά δύο παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ο λόγος για τους μπλε, που για δεύτερη φορά δεν ήταν καλύτεροι από την ομάδα των διάσημων και έτσι πήγαν στο συμβούλιο έτοιμοι να βγάλουν συμπαίκτες τους στον τάκο.

Μετά τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιανού για το πόσο καθοριστική είναι αυτή η ψηφοφορία πολύ γρήγορα η ομάδα των μαχητών πέρασε στο σημείο της κάλπης με ένα όνομα να επικρατεί στα χαρτιά.

Οι περισσότεροι λοιπόν ψήφισαν τη Βρισηίδα Ανδριώτου αναφέροντας, πως η ίδια νωρίτερα τους ζήτησε να την βγάλουν στον τάκο, καθώς δεν είναι καλά ψυχολογικά.

Εμείς από το Youweekly.gr σας είχαμε ενημερώσει, πως η κοπέλα δεν είναι στα καλύτερα της (δείτε εδώ τι συμβαίνει) και θέλει να αποχωρήσει. Εν τέλει η κάλπη την ανέδειξε ως την τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση.

«Παθαίνω κρίσεις...» - Με δάκρυα στα μάτια Μαρτίκας και Βρισηίδα μετά την οικειοθελή αποχώρησή της

Ένα πολύ έντονο συμβούλιο του νησιού παρακολουθήσαμε την Τρίτη 10/1 στο Survivor all star, καθώς η ομάδα των διάσημων βρέθηκε στην πολύ δύσκολη θέση να βγάλει δύο συμπαίκτες της υποψήφιους προς αποχώρηση.

Σε πρώτο επίπεδο λοιπόν είδαμε - όπως σας το είχαμε πει και εμείς εδώ και ημέρες - πως η Βρισηίδα Ανδριώτου ζήτησε από ην ομάδα της να την βγάλει με τον τρόπο της εκτός.

Εν τέλει αυτό και συνέβη και έτσι από την κάλπη βγήκε το όνομα της πρώτο. Στη συνέχει η Ανδριώτου πήρε το λόγο και παραδέχτηκε, πως όντως ζήτησε να ψηφιστεί, καθώς δε νιώθει καλά σωματικά ούτε ψυχολογικά.

Ο Γιώργος Λιανός άκουσε όσα είπε και αμέσως, βλέποντας την κλαίει, της ανακοίνωσε, πως αν θέλει μπορεί απευθείας να αποχωρήσει οικειοθελώς. Η ίδια παρά τα κλάματα της ομάδας της και τις προσπάθειες τους να της αλλάξουν γνώμη, αποφάσισε να φύγει.

Ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν τα τελευταία της λόγια, αλλά και ο αποχαιρετισμός της με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος μάταια προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη...

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας - Ανατροπή με τους 2 νέους υποψήφιους

Τα πάνω κάτω είδαμε να συμβαίνουν στο Survivor all star το βράδυ της Τρίτης 10/1, καθώς εκτός από τον πολύ έντονο αγώνα, το συμβούλιο του νησιού έκρυβε πολλές εκπλήξεις στη συνέχεια.

Η ομάδα των μπλε έχασε από τους κόκκινους και έτσι σύμφωνα με τους κανονισμούς έπρεπε να ψηφίσουν δύο συμπαίκτες τους, υποψήφιους προς αποχώρηση.

Την απόλυτη ανατροπή είδαμε, καθώς σε πρώτο επίπεδο βγήκε υποψήφια η Βρισηίδα σύμφωνα με την επιθυμία της και στη συνέχεια ο μισθοφόρος, Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Η Ανδριώτου ωστόσο ξεσπώντας σε κλάματα έκανε γνωστό, πως δεν αισθάνεται καλά έτσι ο Γιώργος Λιανός άκουσε όσα είπε και αμέσως, βλέποντας την κλαίει, της ανακοίνωσε, πως αν θέλει μπορεί απευθείας να αποχωρήσει οικειοθελώς. Η ίδια παρά τα κλάματα της ομάδας της και τις προσπάθειες τους να της αλλάξουν γνώμη, αποφάσισε να φύγει.

Ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν τα τελευταία της λόγια, αλλά και ο αποχαιρετισμός της με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος μάταια προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη...

Μετά λοιπόν την ιστορική αυτή αποχώρηση, οι μπλε αν και συγκλονισμένοι έπρεπε να πάνε ξανά στην κάλπη και να ψηφίσουν άλλον έναν συμπαίκτη τους. Η κάλπη έβγαλε άλλο ένα όνομα, στο οποίο φυσικά και είχαμε πέσει μέσα, αφού και ο Γιώργος Ασημακόπουλος τίθεται και αυτός σε υποψηφιότητα προς αποχώρηση.