«Φταίω τώρα να πω το τρίτο πρόσωπο;» - Η σπόντα της Σταυρούλας για τις φήμες περί απιστίας στο γάμο με την Τριβυζά

Λίγο πριν μπει στο Survivor All Star έσταξε το φαρμάκι της...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Φταίω τώρα να πω το τρίτο πρόσωπο;» - Η σπόντα της Σταυρούλας για τις φήμες περί απιστίας στο γάμο με την Τριβυζά

Τα ξημερώματα οι παίκτες του Survivor All Star αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες) και ορισμένοι δεν δίστασαν μάλιστα να κάνουν και δηλώσεις στις κάμερες χωρίς ωστόσο να λένε πολλά, καθώς απαγορεύεται από την παραγωγή, ανάμεσα τους και η Σταύρουλα Χρυσαειδή.

Η αθλήτρια πήρε διαζύγιο έπειτα από 3 μήνες γάμου και πολλοί θεώρησαν πως συνέβη λόγω της επιθυμίας της να μπει στο παιχνίδι, κάτι που ο πρώην πλέον σύζυγό της, Παναγιώτης Τριβυζάς το διέψευσε στις δηλώσεις του (δείτε τες εδώ).

Λίγο αργότερα όμως βγήκαν φήμες περί τρίτου προσώπου που μπήκε ανάμεσα τους....

«Σκέψου σε τι αναμμένα κάρβουνα κάθεται η Σταυρούλα. Τώρα είναι κάτι που μπορεί να ελέγξει και να δώσει μια απάντηση σε περίπτωση που προκύψει μια δήλωση περαιτέρω. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένα παιδί που είναι αρκετά συγκρατημένος κι επειδή μου έκανε εντύπωση πώς κατά τη διάρκεια του περσινού κύκλου έβγαινε, υποστήριζε, μιλούσε παντού, έστελνε μηνύματα και βλέπω τώρα έναν άντρα αρκετά πληγωμένο…

Η αλήθεια είναι ότι έχει υπάρξει μια έντονη φημολογία για ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο έχει μπει στη σχέση τους και ήταν η αιτία που ο Παναγιώτης πληγώθηκε. Φαντάζομαι ότι μπαίνοντας στο παιχνίδι χωρίς να μπορείς να έχεις επικοινωνία και να βλέπεις τι ακριβώς συμβαίνει στα media, είναι αρκετά σοβαρό, δεν είναι κάτι απλό», είχε αναφέρει η Μαρία Αντωνά.

Η σπόντα της Σταυρούλας για το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της

Την ώρα λοιπόν που η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο που τους μετέφερε στον αεροδρόμιο για να αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο, η κάμερα την εντόπισε και η δημοσιογράφος την ρώτησε «Τελευταία κλήση που θα κάνεις;», με τη Σταυρούλα να απαντάει αφήνοντας την σπόντα της «Σίγουρα θα πάρω τους γονείς μου και τον αδελφό μου. Φταίω τώρα να πω το τρίτο πρόσωπο να το σατιρίσουμε λίγο; Δεν γελούσα καθόλου με αυτά που άκουγα».

Παρόλα αυτά να πούμε πως η Μαρία Αντωνά έχει βγει δημόσια και της έχει ζητήσει συγγνώμη!

«Λίγο πριν πάμε στο επόμενο θέμα, θα ήθελα να αναφερθώ σχετικά με κάποιες δηλώσεις που είχαν γίνει κατά τη διάρκεια της εκπομπής την προηγούμενη εβδομάδα. Μιλώ για την είδηση του χωρισμού της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Παναγιώτη Τριβυζά. Εγώ αναφέρθηκα σε κάποιες φημολογίες, οι οποίες ήθελαν να υπάρχει κάποιο τρίτο πρόσωπο. Από τη στιγμή που και η ίδια διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, οφείλουμε ένα συγγνώμη.

Και να απολογηθώ κι εγώ προσωπικά διότι μετέφερα κάποιες φημολογίες, οι οποίες δεν βασίζονται στην πραγματικότητα, οπότε ούτε τις υιοθετούμε ως εκπομπή ούτε κι εγώ μεμονωμένα. Οπότε, καλή συνέχεια, συγγνώμη αν την έφερα σε δύσκολη θέση και τη στεναχώρησα. Καλές γιορτές και πραγματικά ότι καλύτερο και στη συμμετοχή της στο Survivor», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής.