Παναγιώτης Τριβυζάς: «Εφόσον έχει μαθευτεί...» - Οι πρώτες δηλώσεις για το χωρισμό του από την Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η αποκάλυψη για το Survivor All Star

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παναγιώτης Τριβυζάς: «Εφόσον έχει μαθευτεί...» - Οι πρώτες δηλώσεις για το χωρισμό του από την Σταυρούλα Χρυσαειδή

Τρεις μήνες μετά τον πολυσυζητημένο γάμο τους (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το νυφικό της και τους καλεσμένους) το Σταυρούλα Χρυσαειδή και Παναγιώτης Τριβυζάς πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Η είδηση πως οι δυο τους καυγάδισαν και εκείνη έφυγε από το σπίτι (δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ), έσκασε σαν "βόμβα" στην ελληνική shwobiz, ειδικά λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star.

Ο χωρισμός Χρυσαειδή - Τριβυζά και οι δηλώσεις

Μάλιστα, μια ανάρτηση που είχε κάνει η Σταυρούλα Χρυσαειδή σχετικά με τα γενέθλια της είχε "προδώσει" το χωρισμό τους, όμως κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα.

«Μεγάλωσα και εγωωω όπως μου στέλνετε όλοι οι φίλοι μου αφού μεγάλωσα και εγώ παειιιιι.
Χαρούμενα γενέθλια σε μένα λοιπόν. Ένας καινούργιος χρόνος ξεκινά με εμένα να είμαι σίγουρα πιο σοφή , πιο δυνατή , με ανθρώπους που μ’αγαπάνε και τους αγαπώ αν και είχαμε κ κάποιες ελλείψεις, αλλά αυτός ο χρόνος με βρίσκει να κυνηγάω πιο πολύ τα θέλω μου!!! .

Θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ασχολήθηκαν έστω και 2 λεπτά για να μου πουν χρόνια πολλά και νιώθω τυχερή και ευλογημένη για αυτά που έρχονται…», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση, η κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, συνάντησε τον Παναγιώτη Τριβυζά σε έξοδο τους και η δημοσιογράφος δεν γινόταν να μην τον χωρισμό τους και τον λόγο που τους έκανε να φτάσουν σε αυτό το σημείο.

«Δεν μπορώ να πω ότι η είδηση δεν ισχύει εφόσον έχει μαθευτεί από όλα τα media. Δεν θέλω να μαθεύεται η προσωπική μου ζωή, θέλω να υπάρχουν κάποια όρια και δεν θέλω να ξεπερνιούνται. Παρόλα αυτά σέβομαι τη δουλειά που κάνετε εσείς και θα απαντάω στις ερωτήσεις που πρέπει να απαντάω», ανέφερε αρχικά.

«Από όσο ξέρω θα βρεθεί η Σταυρούλα στο Survivor All Star. Ας αφήσουμε τις προσωπικές όμως ερωτήσεις, όλα καλά», συμπλήρωσε.