Έγκυος η Βρισηίδα Ανδριώτου; Αποκάλυψη "βόμβα" από την Κατερίνα Καινούργιου

Ο πραγματικός λόγος πίσω από την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor All Star;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγκυος η Βρισηίδα Ανδριώτου; Αποκάλυψη

Μπορεί να βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα μονάχα 3 μόλις μέρες, ωστόσο χθες 10/1 το βράδυ είδαμε την πρώτη οικειοθελής αποχώρηση από το Survivor All Star, αφήνοντας άφωνους τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους της (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε το χθεσινό επεισόδιο).

Ο λόγος για την Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία εξήγησε στο συμβούλιο του νησιού πως το σώμα της δεν της επέτρεψε να συνεχίσει στο παιχνίδι, διότι δεν πρόλαβε να συνέλθει από τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και, μάλιστα, τόνισε πως όλος ο πόνος που αισθανόταν κατά την παραμονή της στο παιχνίδι έγινε πιο έντονος μετά από την αποχώρησή της (δείτε εδώ με πόσα λεφτά αποχώρησε).

«Το σώμα μου δεν άντεξε γιατί δεν πρόλαβε να αναρρώσει από το προηγούμενο Survivor. Η Στέλλα, η Σταυρούλα και ο Στάθης δεν είχαν μπει από την αρχή όπως εγώ και δεν είχαν περάσει τα δύσκολα. Το παιχνίδι μού άφησε προβλήματα και όλο το καλοκαίρι ήμουν σε φυσικοθεραπευτήριο. Φέτος είναι πιο δύσκολα από πέρυσι, δεν είχαμε καθόλου προμήθειες.

Ξυπνούσα με μουδιασμένα πόδια και δεν μπορούσα να περπατήσω. Με έπιασε πάλι το γόνατό μου. Πάω στην τουαλέτα κουτσαίνοντας. Καλύτερα που τα παράτησα γιατί πιεζόμουν πάρα πολύ. Ήταν δύσκολη απόφαση, δεν ήθελα να αφήσω τον Σπύρο, μου λείπει ήδη πάρα πολύ. Όταν είπα ότι αποχωρώ, ελευθερώθηκα. Κανείς δεν ήξερε ότι θα ανακοινώσω την αποχώρησή μου, ούτε ο Σπύρος. Αν δεν με ρωτούσε ο Λιανός, δεν θα είχα αποχωρήσει. Το αποφάσισα εκείνη τη στιγμή» ήταν τα πρώτα της λόγια στο Πρωινό Μας.

Έφυγε λόγω εγκυμοσύνης η Βρισηίδα από το Survivor All Star;

Να σημειώσουμε πως η Βρισηίδα αλλά και ο κάθε παίκτης που αποχωρεί, μέχρι να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα, μένει στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Viva Wyndham Dominicus Palace». Το εν λόγω resort που στεγάζει τρεις πισίνες, έξι εστιατόρια, γυμναστήριο, σπα, υπαίθριο μπαρ, ντίσκο, κινηματογράφο, και πάνω από τετρακόσια δωμάτια (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν σχολίασε το πρωί της Τετάρτης 11/1 την αποχώρηση της Βρισηίδας, κάνοντας μάλιστα και μια εικασία στον «αέρα» της εκπομπής, τονίζοντας πως ένας πιθανός λόγος της ξαφνικής της αποχώρησης θα μπορούσε να είναι μία ενδεχόμενη εγκυμοσύνη.

«Δεν ξέρω κάτι, εικάζω. Είδα ότι είναι αρκετά κυκλοθυμική και ευέξαπτη. Έκλαιγε και τα λοιπά. Μήπως είναι σε ενδιαφέρουσα η κοπέλα; Εννοώ ότι μπορεί να μην είχε κάνει κάποιο τεστ εγκυμοσύνης και επειδή είναι σε σοβαρή σχέση να έμαθε εκεί ότι είναι έγκυος και να μη θέλει να το πει. Λέω εγώ τώρα», είπε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια

«Είναι ένα σενάριο που το ακούμε» σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου επανήλθε στο θέμα λέγοντας: «Μου γράφουν τώρα, γιατί διαβάζω και τα σχόλια… μου λένε: ντροπή σου να μιλάς για εγκυμοσύνες. Αρχικά, είναι ευχάριστο και μακάρι. Και κάναμε μία εικασία, δεν ξέρουμε. Μακάρι να ισχύει. Εδώ παρακαλάμε άλλες να κάνουμε ένα παιδάκι».