Την πήρε μαζί του στα γυρίσματα του Masterchef 7 - Ολόιδια με τον Κοντιζά η κόρη του Ιζούμι

Πολύ τρυφερό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
scontizas - instagram
scontizas - instagram

Σε μεγάλη αγωνία βρίσκονται οι κριτές του Masterchef 7, καθώς τη Δευτέρα 15/1 αναμένεται η μεγάλη πρεμιέρα του διαγωνισμού μαγειρικής και πιο συγκεκριμένα οι μπαμπάδες - κριτές θα απολαύσουν το πρώτο επεισόδιο με τα παιδιά τους.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό και κοινό πλέον σημείο ανάμεσα στους Κοντιζά, Κουτσόπουλο και Ιωαννίδη, αφού η ζωή τα έφερε να αποκτήσουν πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον τα παιδιά τους στον κόσμο (δείτε εδώ τις συμβουλές που ανταλλάσσουν μεταξύ τους).

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, που έχει λίγο μεγαλύτερα παιδιά το βράδυ της Κυριακής 15/1 έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτησή στο λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία μας έδειχνε το πρόσωπο της κόρης του, Ιζουμί.

Την ίδια ημέρα είδαμε και τον Κουτσόπουλο σε συνέντευξη του να λιώνει για την οικογένεια του και για το παιδί του αποκαλύπτοντας και όνομά του:

«Με τη Χρύσα γνωριστήκαμε ιντερνετικά με αυτόν τον φοβερό αλλά αποτελεσματικό τρόπο. Δεν θυμάμαι πώς ανοίξαμε κουβέντα. Επειδή γνωριστήκαμε λίγο πριν από την καραντίνα, νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα. Αλλά το ευχαριστηθήκαμε. ΑΑΑ...ο καλύτερος Masterchef είναι ο μπαμπάς μου;;; Ααα θα το δώσω στον Κίμωνα, στο γιο μου», είχε πει με χαρά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για την οικογένεια του.

Ο Κοντιζάς κάνει βέβαια αυτό, που δε μπορούν να κάνουν οι άλλοι δυο σεφ, αφού παίρνει τη μικρή του στα γυρίσματα, με τη φωτογραφία, που δείχνει το πρόσωπό της για πρώτη φορά να κάνει θραύση.

Η κόρη του Σωτήρη Κοντιζά στα γυρίσματα του Masterchef 7

«Την αίτηση την έκαναν οι φίλοι μου. Μαγειρική για μένα είναι ένα μπολ με ζεστό τραχανά. Αφήνω πίσω τα δύο μου αδέρφια κ τη μαμά μου αλλά θα βλέπω περισσότερο τον μπαμπά μου. Έχω έρθει για τη λευκή ποδιά κ τίποτα λιγότερο. Μάγειρες από κούνια. Πρεμιέρα @masterchefgr αύριο 16/01 στο @starchanneltv στις 21:00», έγραψε ο Σωτήρης Κοντιζάς στην ανάρτησή του.