«Έχω ρωτήσει πράγματα για την πατρότητα από τον...» - Η συγκινητική αποκάλυψη του Πάνου Ιωαννίδη για συνάδελφο του

Τι σχέση έχει το trailer του MasterChef

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έχω ρωτήσει πράγματα για την πατρότητα από τον...» - Η συγκινητική αποκάλυψη του Πάνου Ιωαννίδη για συνάδελφο του

Το πρωί της Τετάρτης (21/12) στην πεωινή εκπομπή «BreakFast@Star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις και των τριών κριτών του MasterChef που πλησιάζει ο νέος κύκλος (δείτε εδώ backstage φωτογραφίες από το trailer) . Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Ιωαννίδης, που πρόσφατα είχε μιλήσει για τον ερχομό του γιού του κι την σχέση του με την γυναίκα του (δείτε εδώ τι αποκάλυψε) αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες του νέο ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και στην κατάσταση με τον αγαπημένο του γιό.

Ο γνωστός Chef και επιχειρηματίας να πούμε ότι έγινε πριν από λίγο καιρό μπαμπάς για πρώτη φορά, κάτι που δεν γνώριζε κανείς μέχρι που το ανακοίνωσε ο ίδιος, επίσημα.

Η αποκάλυψη του Πάνου Ιωαννίδη για το παιδί του και το νέο MasterChef

Στην εκπομπή «Breakfast@star» μίλησαν οι τρεις κριτές του MasterChef. Ο Πάνος Ιωαννίδης, μάλιστα, έκανε και μερικές αποκαλύψεις για τις αλλαγές που έχουν γίνει στο ριάλιτι, αλλά και στην ζωή του σχετικά με τον ερχομό του παιδιού του.

Ο Chef και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής, είπε ότι έχει ρωτήσει κάποια πράγματα για την πατρότητα τον Σωτήρη Κοντιζά, ειδικά την πρώτη περίοδο ήρθε ο γιός του στο σπίτι. Βέβεια, δεν στάθηκε πολύ σε αυτό, διότι ήθελε να δώσει έμφαση στο MasterChef, τονίζονταας ότι δεν θα υπάρχουν επιστροφές και ότι όλοι οι διαγωνιζόμενοι, εάν φεύγουν σε μια δοκιμασία αποχώρησης, δεν ξανα επιστρέφουν και σε αυτό η παραγωγή του Star ήταν κάθετη.

Επίπλέον, ο ίδιος αποκάλυψε ακόμη κάτι νέο για τον διαγωνισμό, ότι σε κάθε δοκιμασία αυτός που θα κερδίσει θα παίρνει ένα μικρό χρηματικό ποσό εκτός από τις ασυλίες, που υπάρχουν ήδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Ιωαννίδης είπε χαρακτηριστικά: «Η βασική διαφορά είναι ότι φέτος δεν υπάρχουν επιστροφές, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι παίκτες θα πρέπει να μαγειρεύουν σαν να είναι η τελευταία τους μέρα, γιατί όντως μπορεί να είναι η τελευταία τους μέρα. Επίσης, υπάρχει και το χρηματικό έπαθλο», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.