Masterchef 7: Backstage φωτογραφίες από το ξεκαρδιστικό trailer με Κοντιζά, Κουτσόπουλο και Ιωαννίδη

Είναι εμπνευσμένο από την κοινή, πλέον, γλυκιά καθημερινότητα των chef

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: Backstage φωτογραφίες από το ξεκαρδιστικό trailer με Κοντιζά, Κουτσόπουλο και Ιωαννίδη

Το trailer του έβδομου κύκλου του Masterchef κυκλοφόρησε σήμερα 19/12 και όπως βλέπουμε είναι εμπνευσμένο από την κοινή, πλέον, γλυκιά καθημερινότητα των chef, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, οι οποίοι αυτοσαρκάζονται με τον πιο τρυφερό και αστείο τρόπο (δείτε το εδώ).

Πως μπορούν να συνδυαστούν επιτυχημένα οι συνταγές μαγειρικής με ένα bedtime story; Και ποιες είναι οι βασικές επιλογές αξιολόγησης ενός ποτηριού με βρεφικό γάλα; Τελικά, ο «βετεράνος» έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις όταν πρόκειται να διαχειριστεί όχι μια μπριγάδα μαγείρων σε μια απαιτητική, επαγγελματική κουζίνα αλλά το νυχτερινό, ασταμάτητο κλάμα ενός μωρού;

Στο πλατό του MasterChef 2023 αποκαλύπτεται η ξεκαρδιστική πραγματικότητα! Γιατί τελικά στο MasterChef οι μάγειρες είναι …από κούνια! Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef 2023!

Να σημειώσουμε πως ο Πάνος Ιωαννίδης, σε πρόσφατες δηλώσεις του, είχε αποκαλύψει και μερικές αλλαγές που θα δούμε στον φετινό κύκλο:

«Εάν μου ζητούσαν να κάνουμε κάτι διαφορετικό, εγώ δεν θα το έβλεπα αρνητικά. Δεν έχουμε άγχος για την τηλεθέαση, αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε πολύ καλά τη δουλειά μας. Δεν έχουμε δεχτεί προτάσεις για άλλα τηλεοπτικά project, αλλά περιμένουμε όταν τελειώσει το MasterChef αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον. Μπορεί κι εγώ να έχω κάτι να προτείνω. Σίγουρα θα είναι κάτι σχετικό με τη γαστρονομία. Φέτος στο MasterChef δεν θα υπάρχουν επιστροφές, όποιος χάνει και φεύγει δεν θα επιστρέφει. Οπότε όλοι θα μαγειρεύουν σαν να είναι η τελευταία τους μέρα».

Backstage φωτογραφίες από το trailer του Masterchef 7

Backstage φωτογραφίες από το trailer του Masterchef 7

Backstage φωτογραφίες από το trailer του Masterchef

φωτογραφίες από το trailer του Masterchef