«Δεν θέλω να πέσω στο δικό της επίπεδο! Είναι...» - Η απάντηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην Παναγιώταρου

Τα "χωσε" και στον Τζέιμς Καφετζή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν θέλω να πέσω στο δικό της επίπεδο! Είναι...» - Η απάντηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην Παναγιώταρου

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής 15/01 η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία απάντησε μεταξύ άλλων στην ενόχληση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για όσα ακούστηκαν για τον Στάθη Σχίζα ενώ δεν δίστασε να μιλήσει με πολύ αιχμηρό τρόπο για τον James Καφετζή.

«Δεν έχω υπογράψει για το Survivor, δεν ήταν προγραμματισμένο να πάω τώρα. Θα με δείτε ξαφνικά στο Survivor. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Άκουσα ότι ο Στάθης Σχίζας θα πάρει 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Γελάω και πεθαίνω που ο Αλέξης Παπάς ζήτησε αμοιβή ανάλογα με την τηλεθέαση», ήταν χαρακτηριστικά η δήλωση της Ελέτσι που ενόχλησε την Παναγιώταρου, η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις της είπε:

«Με ενόχλησε πάρα πολύ που η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε ότι ο Στάθης έκανε διαφορετική συμφωνία. Μπήκε με τα ίδια χρήματα. Το έβγαλε αυθαίρετα από το μυαλό της, δεν ήταν μπροστά στις υπογραφές. Πέρυσι ο Στάθης είχε κερδίσει με μικρότερο ποσό, φέτος λέει και δόξα τω Θεώ».

Η απάντηση της Ελέτσι σε Παναγιώταρου και Καφετζή

«Για εμένα ήταν πραγματικά άτοπο. Έπρεπε να μου στείλει ένα μήνυμα. Δεν ξέρω πού αποσκοπεί όλο αυτό. Δεν θέλω να πέσω στο δικό της επίπεδο. Είναι θέμα επιπέδου και θέμα παιδείας. Ευχαριστώ Αλεξάνδρα, να είσαι καλά, εύχομαι να έχεις καλή χρονιά», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Αναφορικά με τον James Καφετζή, ξεκαθάρισε: «Ακούω το όνομά του και βγάζω σπυράκια και εξανθήματα. Είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να ξαναδώ ποτέ. Δεν θέλω καν να εμφανιστεί στο οπτικό μου πεδίο. Είχε πει και πράγματα για την προσωπική μου ζωή που δεν θα τα ξεχάσω... Με χτύπησε επί προσωπικού...».

Η Ελίζαμπεθ ξεκαθάρισε, μάλιστα και για την σχέση Βαλαβάνη - Βασάλου.