«Ήμασταν τόσο ανήμποροι που απλά...» - Συγκλονίζει η Κάτια Ζυγούλη με την πυρκαγιά που ξέσπασε σπίτι τους

«Δεν ξέραμε εάν καίγεται το σπίτι, δεν ξέραμε εάν ο πατέρα μου την γλίτωσε...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήμασταν τόσο ανήμποροι που απλά...» - Συγκλονίζει η Κάτια Ζυγούλη με την πυρκαγιά που ξέσπασε σπίτι τους

Καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος βρέθηκε η Κάτια Ζυγούλη, το απόγευμα της Κυριακής 15/01 στην εκπομπή «Τετ α τετ» που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του Alpha Κύπρου.

Η καλλονή σύζυγος του Σάκη Ρουβά μίλησε μεταξύ άλλων για την δύσκολη περίοδο που βίωσε με την οικογένεια της όταν ξέσπασε πυρκαγιά στην περιοχή όπου διαμένουν τα τελευταία χρόνια.

Στην ίδια συνέντευξη, η Κάτια Ζυγούλη αναφέρθηκε και στη ζωή της δίπλα στον τραγουδιστή με τα 4 παιδιά τους ενώ παραδέχτηκε πως η ίδια, πριν από τη γνωριμία με τον σύζυγό της, δεν υπήρξε ποτέ φανατική θαυμάστριά, ενώ είπε το μεγάλο Ναι στον γάμο, μετά τον ερχομό των παιδιών τους.

«Δεν ήμουν Ρουβίτσα ούτε ήξερα τα τραγούδια του. Όταν γνώρισα τον Σάκη και μπήκαμε σε σχέση, αποφάσισα πολύ συνειδητά ότι αυτά που ήξερες τις ζήλιες, τις ανασφάλειες, ξέχασέ τα, θα τρελαθείς», ανέφερε η Κάτια Ζυγούλη. Και πρόσθεσε για τον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά: «Νομίζω πως όταν είπα το Ναι στον γάμο, μετά από τέσσερα παιδιά, αποφάσισα ότι: παρ’ το απόφαση, αυτό εδώ είναι», είπε η Κάτια Ζυγούλη (δείτε εδώ κι το ξεκαρδιστικό βίντεο με το ζευγάρι που κάνει τον γύρο του διαδικτύου).

Η εξομολόγηση της Κάτιας Ζυγούλη για την πυρκαγιά στο σπίτι τους

«Εκείνη την ημέρα ήταν τόσο μεγάλος ο κίνδυνος, τόσο άσχημες οι συνθήκες που επικρατούσαν και εμείς βρισκόμασταν μακριά από το σπίτι και το ένα παιδί, το οποίο ήταν μωρό, γιατί βρισκόμασταν στην Κέρκυρα. Δεν ξέραμε εάν καίγεται το σπίτι, δεν ξέραμε εάν ο πατέρα μου την γλίτωσε ή δεν την γλίτωσε. Ήμασταν τόσο ανήμποροι που απλά καθόμασταν παγωμένοι, αμίλητοι γιατί δεν θέλαμε να προκαλέσουμε πανικό στα μικρότερα τρία παιδιά που ήταν μαζί μας.

Εκεί συνειδητοποιείς ότι μπορεί να αγωνιάς για τα πάντα, να έχεις άγχος, να έχεις συνεχώς την ανάγκη να ελέγχεις και να κοντρολάρεις και να φροντίζεις τα πάντα αλλά δεν είναι όλα στο χέρι σου. Είναι μεγάλο μάθημα αυτό. Δεν είναι όλα στο χέρι μας και δεν μπορούμε να προβλέψουμε τα πάντα» είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Ζυγούλη.