«Δεν θα ασχοληθώ με τίποτα που δεν...» - Ενοχλημένη η Μαριάννα Τουμασάτου με την ερώτηση για τον Φιλιππίδη

«Τα ζητούμενα είναι εντός δίκης, τα εκτός δίκης είναι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν θα ασχοληθώ με τίποτα που δεν...» - Ενοχλημένη η Μαριάννα Τουμασάτου με την ερώτηση για τον Φιλιππίδη

Στην κοπή της πίτας της παράστασης «Δίπλα στο ποτάμι» βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου και εκεί απάντησε στους ρεπόρτερ και τις τηλεοπτικές κάμερες, ωστόσο ενοχλήθηκε όταν ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Να υπενθυμίσουμε ότι στη δίκη που έγινε πριν μερικές μέρες για τον κατηγορούμενο ηθοποιό, η εισαγγελέας πρότεινε την αθώωσή του για τον βιασμό και την ενοχή του για τις δύο απόπειρες (διαβάστε εδώ τους λόγους που πήρε τέτοια απόφαση η εισαγγελέας).

Η δίκη του θα συνεχιστεί στις 19 Ιανουαρίου, οπότε θα ξεκινήσουν οι αγορεύσεις των συνηγόρων των δύο πλευρών. Λίγες ώρες μετά την εισαγγελική πρόταση, η Μαριάννα Τουμασάτου αντέδρασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία με το πρόσωπό του Πέτρου Φιλιππίδη και έγραψε: «ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ! αθώος ΛΟΓΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ για το βιασμό».

Η ανάρτηση της Τουμασάτου

Η απάντηση της Μαριάννας Τουμασάτου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Δεν το θέλω το φλουρί. Κάνα δυο φορές που το πέτυχα δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Υπάρχουν δύσκολα πραγματάκια με θαυμαστές, αλλά δεν είναι τόσο πολύ», είπε αρχικά η αγαπημένη ηθοποιός.

Σε ερωτήσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη, την απολογία του, αλλά και την ανάρτηση που έκανε η ίδια, η Μαριάννα Τουμασάτου είπε: «Δεν θέλω καθόλου να συζητήσω γι’ αυτό. Δεν θέλω να μιλήσω για το story που ανέβασα.

Τα ζητούμενα είναι εντός δίκης, τα εκτός δίκης είναι για αποσπάται η προσοχή μας. Ότι είναι για καλό, ότι καθαρίζει τον τόπο, ότι απομακρύνει τα κακοποιητικά στοιχεία είνα καλό. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν κι άλλοι ηθοποιοί που δεν έχουμε ακούσει το όνομά τους».

Σε ερώτηση για το αν ο Γιάννης Μπέζος είναι μυστήριος, η Μαριάννα Τουμασάτου απάντησε: «Παιδιά, δεν θα ασχοληθώ με τίποτα που δεν πρέπει να ασχοληθούμε. Τα πράγματα που πρέπει να ασχοληθούμε είναι αυτά τα οποία δικάζονται. Τα υπόλοιπα είναι γύρω γύρω για να αποσπάται η προσοχή».