Πρωινό: «Ωραίο ζευγάρι είμαστε» - Ο Γιώργος Λιάγκας απέκτησε συμπαρουσιάστρια και έκατσε στη θέση της Σκορδά

Μεγάλες αλλαγές στο πλατό της εκπομπής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: «Ωραίο ζευγάρι είμαστε» - Ο Γιώργος Λιάγκας απέκτησε συμπαρουσιάστρια και έκατσε στη θέση της Σκορδά

Μια μεγάλη αλλαγή είδε σήμερα 16/1 το Πρωινό του ΑΝΤ1, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας απέκτησε συμπαρουσιάστρια και όχι μόνο. Αφού είδαμε ορισμένες νέες προσθήκες στο πάνελ λόγω των εξελίξεων της ημέρας με την κηδεία του Τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - δείτε live όλα όσα συμβαίνουν.

Ο παρουσιαστής υποδέχτηκε στη θέση της Φαίης Σκορδά μια άλλη πολύ γνωστή και επιτυχία παρουσιάστρια - δημοσιογράφο η οποία έχει απασχολήσει πάρα πολύ την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

Η συμπαρουσιάστρια του Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1

«Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα. Καλώς ήρθατε λοιπόν εδώ. Ενισχυμένη σήμερα η σύνθεση του Πρωινού. Επιτέλους απέκτησα συμπαρουσιάστρια. Επιτέλους! Κάντε μας ένα διπλό. Ωραίο ζευγάρι είμαστε. Αυτό το πλάνο το διπλό τον γαργαλάει τον Γιώργη» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα της εκπομπής», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο λόγος λοιπόν για την Μαρία Αναστασοπούλου την οποία βλέπουμε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη!

Ποια είναι η Μαρία Αναστασοπούλου

Έκανε αρκετά χιλιόμετρα στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, είτε καλύπτοντας τις άδειες των βασικών πρωταγωνιστών της πρωινής ζώνης (Λυριτζής, Οικονόμου, Μπουσδούκου), είτε με τη δική της εκπομπή.

Η Μαρία γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου το 1986. Είναι μοναχοπαίδι και θυμάται τον εαυτό της να ζητά συχνά ένα αδερφάκι. Μετά το σχολείο πέρασε στην Πάντειο στο τμήμα Κοινωνιολογίας και διάλεξε κατεύθυνση τα ΜΜΕ. Το 2007, στο τρίτο έτος της σχολής της, ξεκίνησε την πρακτική της στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Εκεί είδε στην πράξη πόσο διαφορετική ήταν η δημοσιογραφία, από αυτό που περίμενε. «Όλα τα έμαθα από την αρχή ξεκινώντας από το συναρπαστικό ελεύθερο ρεπορτάζ του ραδιοφώνου του ΣΚΑΙ. Μοντάζ, συνεντεύξεις, σύνταξη ειδήσεων και ξανά μοντάζ και ξανά συνεντεύξεις... και πάει λέγοντας. Όλα υπό το άγρυπνο βλέμμα του Άρη Πορτοσάλτε... Όποιος κατάλαβε κατάλαβε

Από εκεί βρέθηκε το καλοκαίρι του 2012 στο πλευρό του Βασίλη Λυριτζή στην Πρώτη Γραμμή, για τον ένα μηνά που θα έλειπε ο Δημήτρης Οικονόμου με την καλοκαιρινή του άδεια.

Τελικά πέτυχε το στοίχημα με τον εαυτό της και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις ικανότητές της.