«Μα την παράτησε για πιο νέα» - Δεκάδες αντιδράσεις στη νέα φωτογραφία της Ειρήνης Παπαδοπούλου μετά το χωρισμό από τον Πασχαλάκη

«Ελάφια, ζαρκάδια, γκου, γενικά έχουν μεγάλα κέρατα, αλλά...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου χώρισε από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσεις. Οι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και πολλές ημέρες ωστόσο δεν ήταν ιδιαίτερα έντονες. Το ζευγάρι δεν είχε δημοσιεύσει τίποτα στα social media από τις γιορτές των Χριστουγέννων κάτι που έκανα τα σχόλια να είναι πολλά.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Κωστής Ραπτόπουλος, τονίζοντας μάλιστα ότι χώρισαν ήσυχα και ο λόγος ήταν η ζήλεια της τραγουδίστριας.

«Θα έδωσε κανένα δικαίωμα και αυτός» είπε, ενώ αποκάλυψε πως σε συνομιλία που είχε μαζί του, ο Έλληνας τερματοφύλακας του είπε πως μέχρι τον Μάιο θα ασχολείται μόνο με τον Ολυμπιακό για να σηκώσει το πρωτάθλημα.

@kostis_rapto

Τι λέει ο Ραπ; Χώρισε ο τελικά ο Πασχαλάκης με την Παπαδοπούλου; #ραπ #rap #ραπτοπουλος #raptopoulos #ησυμβουλητουραπ

♬ Amartia - Irini Papadopoulou

Μάλιστα, την είδηση επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Κυριακής15/01 στην εκπομπή «Γεια σου» η Νάνσυ Παραδεισανού με το ρεπορτάζ της, αποκαλύπτοντας πως το ζευγάρι δεν είναι μαζί εδώ και δύο μήνες, επικαλούμενη μάλιστα άνθρωπο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

«Μπορώ να σας επιβεβαιώσω πως ισχύει αυτός ο χωρισμός. Εγώ καταλαβαίνω πως η σχέση έφτασε σε κάποια αδιέξοδη κατάσταση, γιατί οι άνθρωποι προχωράνε, θέλουν άλλα πράγματα από τη ζωή τους. Ειδικά τώρα που είναι και οι δύο στην Αθήνα και θα μπορούσε να προχωρήσει διαφορετικά η σχέση τους» ανέφερε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού (δείτε εδώ φωτογραφίες από σπάνια έξοδό τους).

Η ανάρτηση της Παπαδοπούλου και οι αντιδράσεις για το χωρισμό της από τον Πασχαλάκη

Μπορεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης να έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram καθώς μετά την κυκλοφορία της είδησης του χωρισμού επικράτησε χαμός, ωστόσο, η Ειρήνη Παπαδοπούλου από την άλλη τηρεί σιγή ιχθύος.

Στο προφίλ της στο Instagram μοιράζεται διάφορες ξέγνοιαστες στιγμές της και χθες 15/1 δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της στο Μπαλί της Ινδονησίας.

Στα σχόλια ωστόσο κάτω από την ανάρτηση επικράτησε ο απόλυτος πανικός, αφού υπήρξαν πολλοί που μίλησαν για το χωρισμό της με πολύ άσχημα λόγια, κάνοντας λόγο για απιστία.

Ειρήνη Παπαδοπούλου Αλέξανδρος Πασχαλάκης