Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Τον ρώτησα γιατί είπε μυστήριο τον Μπέζο και μου απάντησε...» - Η αποκάλυψη για τον Φιλιππίδη

Η απάντηση του δικηγόρου του κατηγορούμενου ηθοποιού για την αναφορά που έκανε στον συνάδελφό του στην απολογία του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Τον ρώτησα γιατί είπε μυστήριο τον Μπέζο και μου απάντησε...» - Η αποκάλυψη για τον Φιλιππίδη

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ζωντανά το πρωί της Δευτέρας 16/1 ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ο οποίος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά την εισαγγελική πρόταση για ενοχή του Πέτρου Φιλιππίδη για τις δύο απόπειρες, και την αθώωσή του για την κατηγορία του βιασμού (δείτε εδώ το συμβάν που σημειώθηκε μέσα στις αίθουσες με Φιλιππίδη - Παπαχαραλάμπους).

Η πρόταση της εισαγγελέως περί αθωότητας του Πέτρου Φιλιππίδη προκύπτει από στοιχεία που προσκομίσθηκαν. Το σημείο στο οποίο βασίζει η εισαγγελική λειτουργός την πρότασή της είναι ότι η καταγγέλλουσα για το βιασμό έδωσε τρεις διαφορετικές εκδοχές για το συμβάν στο ΣΕΗ, στην εισαγγελία και στην ανακρίτρια.

Ένα άλλο γεγονός στο οποίο στάθηκε η εισαγγελέας για την πρότασή της είναι ότι η καταγγέλλουσα δεν θυμήθηκε τον δεύτερο βιασμό της από την αρχή, παρά μόνο όταν τής το θύμισε κάποιος φίλος της. Κατά την εισαγγελέα, δεν εξηγείται αυτό σε ένα τέτοιο τραυματικό γεγονός.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού λοιπόν ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα όσα είπε ο πελάτης του εντός της δικαστικής αίθουσας και αφορούν στον Γιάννη Μπέζο κι αν γνώριζε ότι θα επικαλεστεί το συγκεκριμένο πρόσωπο (δείτε εδώ την πρώτη αντίδραση του Γιάννη Μπέζου).

Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου του Φιλιππίδη

«Όχι, δεν ήταν εν γνώσει μου ότι θα επικαλεστεί τον Γιάννη Μπέζο, ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ειλικρινά. Μπορώ να πω ότι με αιφνιδίασε και τώρα μπορώ να το πω. Ο Γιάννης Μπέζος, αφότου αποφυλακίστηκε ο κ. Φιλιππίδης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες σε ανθρώπινο επίπεδο. Με αιφνιδίασε και μένα.

Τον ρώτησε γιατί είπε μυστήριο τον Μπέζο και μου απάντησε “γιατί είναι μυστήριος”. Διευκρινίζουμε ότι με το “λερωμένη τη φωλιά τους” δεν εννοούσε τον Γιάννη Μπέζο. “Ήθελα να δείξω ότι είναι μυστήριος με την έννοια ότι δεν φωτογραφίζεται, ενώ εγώ είμαι αγαπητός με τον κόσμο. Γι΄αυτό τον λόγο το είπα”» δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.