«Αποχώρησα γιατί...» - Αποκαλύπτει για πρώτη φορά η Χριστίνα Παππά τον λόγο που έφυγε από το Asia Express

«Έμαθα, έτρεξα, ανακάλυψα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Αποχώρησα γιατί...» - Αποκαλύπτει για πρώτη φορά η Χριστίνα Παππά τον λόγο που έφυγε από το Asia Express

Πριν από λίγες μέρες η Χριστίνα Παππά έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή επιχειρηματίας, που πρόσφατα έκανε κάποιες "αιχμηρές" δηλώσεις για κάποια αρνητικά σχόλια που ακούγονταν για δικό της πρόσωπo (δείτε εδώ για ποιον) μίλησε μεταξύ άλλων και για την αποχώρηση της από το Asia Express.

Γενικά η συμμετοχή της Χριστίνας Παππά είχε σχολιαστεί αρκετά από του ςχρήστες του twitter με αποθεωτική στιγμή, όταν έχασε τον συμπαίκτη της και έτρεχε σαν την "ρελή" και τους έψαχνε, (δείτε εδώ το βίντεο).

Όπως λοιπόν ήταν αναμενόμενο, το Asia Express τρένταρε στις πρώτες θέσεις του Twitter, με τους περισσότερους χρήστες να αποθεώθουν το συγκεκριμένο ζευγάρι και τις φωνές της Χριστίνας Παππά, ενώ άλλοι τόνισαν ότι πρόκειται για ένα πολύ ωραίο ριάλιτι.

ψ

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά για τον λόγο που αποχώρησε από το Asia Express

Θα ήθελα να μου πείτε για την εμπειρία σας στο Asia Express.

Ήταν καταπληκτική, αλλάζει όλη σου η φιλοσοφία, τα πιστεύω σου. Ήταν από τα πιο ωραία πράγματα που έχω κάνει. Είναι ότι πιο όμορφο έχει γίνει στην τηλεόραση σε σχέση με παιχνίδι. Αυτά τα προγράμματα σε βάζουν σε μια διαδικασία να νιώθεις ότι κάνει κάποιο αγώνισμα ή αθλητισμό. Έμαθα, έτρεξα, ανακάλυψα και ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Δυστυχώς αποχώρησα με τον Δημήτρη διότι υπήρξε ένα πρόβλημα απρόβλεπτο και έπρεπε να φύγω. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά και η δυσκολία αυτή ξεπεράστηκε.

Τηλεοπτικά σήμερα τι σας φέρνει μεγαλύτερη απογοήτευση;

Τα κουτσομπολιά και δεν μπορώ την ανακύκλωση. Κάνεις ζάπινγκ και ακούς συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Νομίζω θα έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές. Καθημερινά βλέπουμε πράγματα που έχουν χιλιοειπωθεί και ζούμε σε μια χώρα με μικρό πληθυσμό. Καλό είναι να μαθαίνουμε και τα νέα της showbiz γιατί πάντα ενδιαφέρει αλλά νομίζω υπάρχουν και πιο ενδιαφέροντα θέματα.