«Η μεγαλύτερη κατινιά που έχω κάνει...» - Το περιστατικό της Κατερίνας Ζαρίφη που δεν ντράπηκε να πει

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Η μεγαλύτερη κατινιά που έχω κάνει...» - Το περιστατικό της Κατερίνας Ζαρίφη που δεν ντράπηκε να πει

Το μεσημέι της Κυριακής (15/1) στην ψυχαγωγικλή εκπομπή «Δύο Στη Μια» βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Ζαρίφη. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός που πρόσφατα είχε "αδειάσει" με τα σχόλια που είχε κάνει για μία εκπομπή (δείτε τα εδώ) μίλησε για όλους και για όλα και δεν δίστασε να αναφερθεί σε διάφορα περιστατικά της ζωής της.

Στην ίδια συνέντευξη η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη και την συνεργασία τους, στον «Πρωινό Καφέ». Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από μερικούς μήνες είχε μιλήσει ξανά για την παρουσιάστρια της μεσημβρινής ζώνης του Mega και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως αυτή την περίοδο είναι και νιώθει ελεύθερη, ενώ πρόσθεσε πως στο παρελθόν είχε δεχθεί μια πρόταση γάμου. «Όταν ήμουν 21, μια φορά και ποτέ ξανά», ενώ πρόσθεσε: «Έχω στείλει γυμνή φωτογραφία μου σε άλλον. Έχω βάλει το σώμα μιας άλλης και το έστειλα. Ο τότε σύντροφός μου, ζει σήμερα στο εξωτερικό».

Μάλιστα, η Κατερίνα Ζαρίφη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρώην συνεργάτιδά του, Ελένη Μενεγάκη: «Όχι, δεν είχαμε ένταση. Είναι μια ερωτική σχέση με την Ελένη… Βεβαίως και έχουμε υπάρξει φίλες εκτός δουλειάς. Την αγαπώ την Ελένη. Πώς είναι δυνατόν να συνεργάζεσαι 12 χρόνια με έναν άνθρωπο και να μην τον αγαπάς;».

Το σκηνικό που δεν περιμέναμε να δούμε στην εκπομπή ήταν η στιγμή που η Κατερίνα Ζαρίφη αντάλλαξε ένα «παθιασμένο» φιλί στα πλαίσια του παιχνιδιού: «Θάρρος ή αλήθεια».

Το χιουμοριστικό περιστατικό της Κατερίνας Ζαρίφη

Για την προσωπική της ζωή είπε: «Είμαι καλά αυτή την εποχή, το τελευταίο 7μηνο είμαι καλά».

Αναφέρθηκε και στο πόσο άβολα νιώθει όταν την φωτογραφίζουν άγνωστοι.

«Έχω τσακωθεί με κοπέλα σε παραλία που με τράβαγε σε παραλία. Τι θα δείξεις; Δεν καταλαβαίνω το ενδιαφέρον».

Γιατί έφυγε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τι είπε για τον «Πρωινό καφέ»;

«Ήταν τότε που ήθελα να ξεκινήσω την υποκριτική. Εγώ έφυγα και δεν ήξερα τι δουλειά θα έκανα. Μετά ήρθε η πρόταση να κάνουμε το πρωινό με τον Νίκο και καήκαμε στο Σύνταγμα. Μετά ξαναδουλέψαμε με την Ελένη. Ο κόσμος αρέσκεται να νομίζει ότι είμαστε το Lord of the rings ότι από πίσω δεν χωνευόμαστε. Δεν γίνεται απαραίτητα από πίσω κάτι περίπλοκο. Δεν τσούλησε όπως ονειρευόμασταν. Κάναμε κάτι τίμιο με τον Νίκο και θα το ξανάκανα. Η ορχήστρα βγάζει το συνολικό ήχο. Από την Ελένη έχω κρατήσει τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την υπομονή. Η βιασύνη μου στον Πρωινό Καφέ ήταν πως ήταν τόσο μεγάλη η πρόταση που επισκίασε το κομμάτι που πρέπει να κοιτάς σε μία εκπομπή. Αν σε μία εκπομπή δεν υπάρχει το ανθρώπινο δυναμικό που πρέπει δεν μπορεί να τη στηρίξει. Αυτές οι προτάσεις μας γίνονται σε ηλικίες που μετά βλέπεις τι έκανε λάθος.

«Έχω δεχτεί φουλ επικριτικά σχόλια στα social. Έχω ακούσει για τις πολιτικές μου απόψεις ότι θα ντρεπόταν ο πατέρας μου. Δεν με απασχολούν τα σχόλια για το βάρος ούτε τώρα που έχω χάσει βάρος. Μην σχολιάζουμε την εξωτερική εμφάνιση του άλλου γιατί δεν ξέρεις από τι έχει προέλθει. Δεν μπορεί να είναι μόδα το σώμα.

Μου έχουν στείλει διάφορα σχόλια, σε ανθρωπολογία έχω τα πάντα! Ένας κύριος μου είπε “σας θαυμάζω” και στα καπάκια άρχισε να επιτελεί μια πράξη. Ο πληθυντικός σε μάρανε. Είμαι σε μία σχέση που είναι πολύ Σουηδία. Δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε στο κομμάτι τη δουλειάς. Του έλεγα ότι τώρα στο Μαίρη Μαίρη κάνουμε μια σκηνή με τον Αθητάκη, το “φιλάτες” και είναι ζεν.», συμπλήρωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Η μεγαλύτερη κατινιά που έχω κάνει είναι παρακολούθηση. Ήμουν εγώ, ο Παύλος Σταματόπουλος και η φίλη μου στον Ταύρο στις 12 τα μεσάνυχτα ντυμένοι με μαύρα και γυαλιά. Κάτι έψαχναν οι αστυνομικοί τότε και μας την έπεσαν. Τελεσφόρησε η παρακολούθηση και ατελεσφόρησε η σχέση. Ούτε σταγόνα νερό δεν βάζω στο κρασί μου. Δεν μπορώ την απιστία, δεν εμπιστεύομαι μετά. Δεν θα κάνω υστερίες αλλά δεν θα συνεχίσω τη σχέση γιατί ξέρω ότι δεν θα υπάρχει εμπιστοσύνη μετά».

«Μου έλειψε η εκπομπή. Έχω προτάσεις. Θα ήθελα να κάνω κάτι πιο σατιρικό και γυναικείο σατιρικό. Ενώ οι γυναίκες έχουν πολύ χιούμορ, υπολείπονται στην τηλεόραση. Θα ήθελα μια μορφή Αρβύλα αλλά με γυναίκες. Η μεγαλύτερη σατιρική είναι η Μαλβίνα.

Έχω φάει αρκετά λεφτά. Ένα χρυσό συμβόλαιο είχα στη ζωή μου στον Πρωινό Καφέ, όλα τα άλλα ήταν τσίγκινα. Είμαι πολύ κακή διαχειρίστρια των χρημάτων.

Θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι δραματικό, μια δολοφόνο ίσως ή σε μαύρη κωμωδία» είπε χαρακτηριστικά για τα επαγγελματικά της.