«Δεν ήξερα ότι θα τα δείξουν όλα αυτά» - Η απάντηση της Πέγκυς Ζήνας για την εκπομπή του Ηλία Ψινάκη

«Είχαμε ζήσει μία πολύ μεγάλη επιτυχία»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Δεν ήξερα ότι θα τα δείξουν όλα αυτά» - Η απάντηση της Πέγκυς Ζήνας για την εκπομπή του Ηλία Ψινάκη

Το πρωί της Κυριακής (15/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Πέγκυς Ζήνα. Η γνωστή τραγουδίστρια, που πρόσφατα είχε μιλήσει για τον σύζυγο της (δείτε εδώ τα λόγια της) απάντησε για τον Ηλία Ψινάκη και την Αννίτα Πάνια, που σε λίγο καιρό κάνει πρεμιέρα η νέα τους εκπομπή, «έλεος».

Ο Ηλίας Ψινάκης είχε μιλήσει στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής με την Αννίτα Πάνια στο Mega.

«Έχει γίνει πολύς ντόρος. Εμείς την πλάκα μας κάνουμε, μην περιμένετε το Μπεν Χουρ» αρκέστηκε να πει ο Ηλίας Ψινάκης, ενώ πρόσθεσε με χιούμορ: «Εγώ δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να μιλήσω. Ό,τι θέλει ας το πει το Mega. Εγώ είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης».

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Mega, η εκπομπή «Έλεος» κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 00:10. Ανάμεσα στους πρώτους καλεσμένους του late-night show θα βρίσκεται και ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Η απάντηση της Πέγκυς Ζήνα για την εκπομπή του Ηλία Ψινάκη

Τη γνωστή τραγουδίστρια εντόπισα η κάμερα του Open Weekend και η δημοσιογράφος Βίκυ Δέτσικα, ρωτώντας τη για τα δικά της επαγγελματικά βήματα, τα μουσικά show και το ενδεχόμενο να τη δούμε κάποια στιγμή να δοκιμάζεται και στην υποκριτική.

«Έχουν γίνει διάφορες συζητήσεις για την υποκριτική αλλά δεν έχει ευοδωθεί μέχρι τώρα κάτι. Είναι κάτι που μου αρέσει αλλά σε κάτι που θα μπορούσα να κάνω. Αυτό που είδα σήμερα είναι καθαρή τέχνη, δύσκολο. Αλλά σε κάποιο μιούζικαλ ή σε κάποια βιογραφία θα μπορούσα να υπάρξω» δηλώνει η Πέγκυ Ζήνα για το θέατρο.

Της έχουν γίνει προτάσεις να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή ή ως coach σε κάποιο μουσικό show; Η ίδια ξεκαθαρίζει: «Όχι, γιατί έχω δηλώσει ότι είναι μία άβολη θέση αυτή της κριτικής επιτροπής και θέλει πάρα πολλές ώρες απασχόλησης και γυρισμάτων. Δεν είμαι πολύ διαθέσιμη. Ως coach ποτέ μη λες ποτέ αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου».

Η Πέγκυ Ζήνα επιβεβαίωσε την πρόσφατη δήλωση του Αργύρη Παπαργυρόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε πως στο παρελθόν της έκανε δώρο ένα αυτοκίνητο.

«Ισχύει, με μία κορδέλα. Είχαμε ζήσει μία πολύ μεγάλη επιτυχία με τον Αργύρη μου. Είχαμε κάνει το 2003 στα Αστέρια 100 εμφανίσεις, τότε που δουλεύαμε 6 μέρες τη βδομάδα. Ζήσαμε μία τεράστια επιτυχία που δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Ήταν το πρώτο μου μεγάλο βήμα προς την επιτυχία» αναφέρει η τραγουδίστρια.

Τέλος, σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με τη νέα εκπομπή του Ηλία Ψινάκη με την Αννίτα Πάνια στο Mega, η Πέγκυ Ζήνα παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει τίποτα, καθώς δεν έχουν μιλήσει καθόλου με τον κουμπάρο της για αυτό.

«Ποια εκπομπή θα κάνει ο Ηλίας; Δεν έχουμε μιλήσει για αυτό. Κάναμε μαζί την πρεμιέρα του Γηροκομείου, είχε πλάκα. Δεν ήξερα ότι θα τα δείξουν όλα αυτά. Τους αγαπώ και τους δύο και τους εύχομαι καλή επιτυχία» δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα.