Παντρεύτηκε αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Οι πρώτες φωτογραφίες με το νυφικό

«Η πιο όμορφη τση γής»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Οι πρώτες φωτογραφίες με το νυφικό

Πριν από δύο μέρες, και συγκεκριμένα το Σάββατο (14/1) έγιναν γνωστά τα χαρμόσυνα νέα του γάμου για διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Το ερωτευμένο ζευγάρι προχώρησε σε θρησκευτικό γάμο και να υπενθυμίσουμε ότι οι δυότους είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο σε δημαρχείο της Αθήνας, στις 12 Ιουνίου 2021 και αμέσως μετά ήρθε στην αγκαλιά τους, η πανέμορφη κόρη τους, που γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2021.

Διαβάστε επίσης - Ποιος γνωστός πρώην παίκτης του MasterChef παντρεύεται!

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς στα socail media των φίλων του ζευγαριού, που έκαναν "χαμό" με την ενδυμασία των νεόνυμφων και όχι μόνο.

Αυτό είναι το γνωστό ζευγάρι που παντρεύτηκε

Ο λόγος για τον... Κώστα Ζλούκα και την αγαπημένη του Μαρία Δαρσινού!

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Δαρσινού παντρεύτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 14/1 ο Κώστας Σλούκας στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2021, ο άσος του Ολυμπιακού και η γοητευτική σύντροφός του είχε επισφραγίσει τον έρωτά τους με πολιτικό γάμο που είχε πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της Γλυφάδας.

Η ανάρτηση του γάμου

Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος ο Κώστας Σλούκας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ με τον ίδιο τρόπο είχε αποκαλύψει και την πρόσφατη βάπτιση της κόρης του, η οποία πήρε το όνομα Βαλέρια.

Το Σάββατο λοιπόν, το αγαπημένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, παρουσία των αγαπημένων του φίλων, των γονιών τους αλλά και της κόρης του.

Η νύφη μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και σχετικά στιγμιότυπα από τον γάμο της με τον γνωστό μπασκετμπολίστα και όπως θα δεις, έλαμπε από ευτυχία μέσα στο κατάλευκο νυφικό της.

Οι αναρτήσεις του γάμου!
(instagram / @kos_slou)

Λίγα λόγια για τον Κώστα Σλούκα

Ο Σλούκας γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 1990 στη Θέρμη. Ξεκίνησε την καριέρα του αγωνιζόμενος στον Μέγα Αλέξανδρο και μετά με τη νεανική ομάδα του Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη. Το 2008 μετακινήθηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Το 2010 δόθηκε δανεικός στον Άρη.

Στη λήξη του αγώνα Γαλατασαράι-Ολυμπιακός στις 26 Ιανουαρίου 2012, ο Σλούκας πέτυχε ένα απίστευτο καλάθι πίσω από τη σέντρα και ισοφάρισε τον αγώνα, στέλνοντας τον στην παράταση.

Τη σεζόν 2011-2012, κέρδισε με την ομάδα του Ολυμπιακού την Ευρωλίγκα, σε έναν αξέχαστο τελικό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το Πρωτάθλημα Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό με σκορ σειράς τελικών 3-2. Την επόμενη σεζόν, έγινε back to back πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό. Επίσης, βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει το Διηπειρωτικό Κύπελλο πετυχαίνοντας δύο νίκες (81–70, 86–69) επί της Πρωταθλήτριας Αμερικής Πινιέιρος Σκάι, στο διπλό τελικό του Σάο Πάολο στις 4 με 6 Οκτωβρίου 2013. Έπαιξε στον Ολυμπιακό μέχρι τον Ιούνιο του 2015.

Στις 24 Ιουλίου 2020, ανακοινώθηκε η επιστροφή του στον Ολυμπιακό μετά από πέντε χρόνια. Στις 12 Αυγούστου 2020, ανακοινώθηκε από την Ευρωλίγκα ότι αποτελεί μέλος της Κορυφαίας Δεκάδας του Ολυμπιακού στη δεκαετία 2010-2020, όντας πέμπτος σε ψήφους του κοινού με ποσοστό 79.33%. Στις 16 Αυγούστου 2020, ανακοινώθηκε από την Ευρωλίγκα ότι αποτελεί μέλος της Κορυφαίας Δεκάδας και της Φενέρμπαχτσε στη δεκαετία 2010-2020, όντας τέταρτος σε ψήφους του κοινού με ποσοστό 84.78%.

Στις 18 Δεκεμβρίου 2020, έγινε ο όγδοος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκα που ξεπέρασε το όριο των 1.000 ασίστ. Τη σεζόν 2020-2021, τερμάτισε με τον Ολυμπιακό στην 12η θέση.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram / @kos_slou