Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για παίκτη του MasterChef - Έκανε πρόταση γάμου με μονόπετρο "κοτρόνα" στην καλή του κάτω από τον Πύργο του Άιφελ

Η ανάρτησή του στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για παίκτη του MasterChef - Έκανε πρόταση γάμου με μονόπετρο

Πολλοί είναι οι παίκτες που έχουν περάσει από την κουζίνα του MasterChef και έχουν δοκιμάσει τις ικανότητές τους στην μαγειρική δίπλα στους τρεις έμπειρους σεφ, ωστόσο μερικοί από αυτούς έχουν χαραχθεί στη μνήμη των τηλεθεατών εξαιτίας της συμπεριφοράς τους και του χαρακτήρα τους γενικότερα.

Κάποιοι, μάλιστα, δημιούργησαν σχέσεις ζωής μέσα από το παιχνίδι, με χαρακτηριστικό παράδειγμα, την Μαρία και τον Δημήτρη (δείτε εδώ την ερωτική εξομολόγηση που του έκανε), οι οποίοι έγιναν ζευγάρι και συνεχίζουν να είναι μαζί ακόμα και μετά τον διαγωνισμό, εδώ και πολλά χρόνια.

Ποιος παίκτης του MasterChef παντρεύεται

Την Πέμπτη 5/1, ωστόσο, "έσκασαν" τα ευχάριστα για έναν άλλο παίκτη, ο οποίος συμμετείχε στον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο στούντιο αναφέρθηκε στο γεγονός πως έχει στο πλευρό του μία κοπέλα με την οποία ήταν και είναι πολύ ερωτευμένος.

Παρόλο που δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του νικητή, λοιπόν, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα άλλο όνειρό του και έτσι έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του. Τα ευχάριστα ανακοινώθηκαν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την ανάρτησή του να κάνει τους πάντες να "λιώνουν", διότι επέλεξε να κάνει την πρόταση στην καλή του όσο βρισκόντουσαν στην Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι, τον πιο ρομαντικό προορισμό για ζευγάρια.

Ο λόγος για τον Αντώνη Μητρόπουλο.

Αντώνης Μητρόπουλος

«Το μαγειρικό ταξίδι του @masterchefgr πραγματικά τελείωσε αυτή τη φορά..!!ευχαριστώ πάρα πολύ για την στήριξη όλους σας σημαίνει πολλά για μένα..για ακόμα μια φορά ευχαριστώ και την υπέροχη παραγωγή και τους ανθρώπους που δουλεύουν!!Ψυχουλα is out!!», είχε στην λεζάντα της ανάρτησης του μετά την αποχώρησή του (δείτε εδώ την ανάρτηση της μέλλουσας συζύγου του).

MasterChef 5 Αντώνης αποχώρηση

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε, μάλιστα, έγραψε χαρακτηριστικά: «She said yes» και έδειξε το μονόπετρο που φορούσε στα χέρια της την ώρα που αντάλλασσαν φιλιά, ενώ πλήθος κόσμου, φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι έσπευσαν να του ευχηθούν για αυτή την όμορφη στιγμή στη ζωή του.