Πιο ερωτευμένοι από ποτέ 3 χρόνια μετά το MasterChef - Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπέη στον Δημήτρη Μπέλλο

Για την γιορτή του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Μαρία Μπέη
Instagram / Μαρία Μπέη

Μπορεί ορισμένες φήμες να ήθελαν τον Δημήτρη Μπέλλο και την Μαρία Μπέη να βρίσκονται στα χωρίσματα, ωστόσο εκείνοι είναι στα καλύτερά τους και δεν διστάζουν να το δείξουν σε όλο τον κόσμο. Η σχέση τους ξεκίνησε περίπου τρία χρόνια πριν, όταν συναντήθηκαν στο σπίτι του MasterChef και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Πλέον, έχουν δημιουργήσει τις δικές τους επιχειρήσεις και ζουν τον έρωτά τους μακριά από το "γυαλί". Τους βλέπουμε, όμως, συχνά μέσα από τα social media τους και, μάλιστα, πετύχαμε άλλη μία τρυφερή στιγμή τους στο Instagram την Τετάρτη 26/10, εξαιτίας της γιορτής του σεφ. Η αγαπημένη του θέλησε να του ευχηθεί με μία φωτογραφία τους, προχωρώντας σε μία ερωτική εξομολόγηση.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μπέη για την γιορτή του Δημήτρη Μπέλλου

«Χρόνια σου πολλά, να σε χαίρομαι. Σ' αγαπώ πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του προφίλ της.

Μαρία Μπέη Δημήτρης Μπέλλος
Instagram / Μαρία Μπέη

«Δεν ερωτοτροπούσαμε εμείς στο Masterchef»

Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη βρέθηκαν στις 28/1/21 το μεσημέρι στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισαν πως δεν ήταν αυτοί, το ζευγάρι που ερωτοτροπούσε στο μπαλκόνι του MasterChef.

Αρχικά η Μαρία Μπέη αποκάλυψε: «Γίναμε ζευγάρι μέσα στο MasterChef. Απλά επειδή γυρίζεται πρώτα και μετά από κάποιο καιρό βγαίνει στην τηλεόραση, είσαστε λίγο πίσω. Τα φτιάξαμε 1 Ιανουαρίου 2020 για να το θυμάται ο Δημήτρης».

Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη MasterChef

Όσο για τις κατηγορίες του Διονύση Πρώιου ότι έκαναν έρωτα στο μπαλκόνι του σπιτιού, ο Μπέλλος είπε: «Όχι δεν ήμασταν εμείς αυτοί που ερωτοτροπόύσαν. Ας κοιτάξουν πρώτα τα δικά τους και μετά να λένε για το υπόλοιπο σπίτι».

Για το αν θα παντρευτούν, ξεκαθάρισαν πως φέτος έχει κορωνοϊό και τόνισαν πως από τη στιγμή που βγήκαν από το σπίτι τους έκανε εντύπωση η αναγνωρισιμότητα που είχαν.