«Όταν μου έγινε η πρόταση να συμμετέχω στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου...» - Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Κατερίνας Λένη

«Για να μην παρεξηγηθούμε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όταν μου έγινε η πρόταση να συμμετέχω στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου...» - Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Κατερίνας Λένη

Καλεσμένη στην εκπομπή του STAR, Breakfast at Star, ήταν το πρωί της Δευτέρας 16/1 η Κατερίνα Λένη, η πρώην παίκτρια του MasterChef και πρώην μαγείρισσα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου από την οποία και αποχώρησε. Η ίδια, λοιπόν, αφού μίλησε για την συμμετοχή της στο ριάλιτι μαγειρικής, απάντησε για πρώτη φορά για τις φήμες που κυκλοφορούν μετά τις δηλώσεις του Σταύρου Βαρθαλίτη για όσα συνέβησαν στον ALPHA με την ξανθιά παρουσιάστρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Βαρθαλίτης ανέφερε: «Επειδή έχω κάποια σχέση με την Κατερίνα, μιλάμε αραιά και που, έχουμε κρατήσει επαφές από το παιχνίδι, νομίζω ότι δεν ήταν μια χαρούμενη συνεργασία για την ίδια. Για την άλλη πλευρά της εκπομπής δεν ξέρω. Δεν ήταν χαρούμενη και γι’ αυτό το λόγο απομακρύνθηκε. Εκείνη επέλεξε ότι μέχρι εδώ είναι».

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είπε στη συνέχεια: «Έφυγε γιατί δεν ήταν χαρούμενη καθόλου. Δεν ήταν στο περιβάλλον που φανταζόταν ότι θα ήταν» (δείτε εδώ την οργισμένη απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου).

Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Κατερίνας Λένη από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Η ίδια, έτσι, αυτή τη φορά, εξήγησε πως δεν ήθελε πάντα να βρίσκεται στην τηλεόραση και τόνισε πως για να το κάνει προϋπόθεση είναι το να μπορεί να αισθάνεται καλά με τον εαυτό της, κάτι που δεν συνέβη στην Super Κατερίνα, γι' αυτό και έφυγε. Επισήμανε, όμως, πως δεν θέλει να υπάρχουν παρεξηγήσεις.

«Όταν μου έγινε η πρόταση να συμμετέχω στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είπα το εξής: Ότι εγώ θα το κάνω αυτό όσο θα μπορώ να είμαι ο εαυτός μου, όσο θα νιώθω εγώ καλά με τον εαυτό μου. Για μένα η τηλεόραση δεν είναι αυτοσκοπός. Φέτος απέχω από την τηλεόραση και δεν νιώθω άσχημα γι’ αυτό.

Ένιωθα ότι καταπιέζω τον εαυτό μου σε κάποια πράγματα. Και δεν έχει να κάνει με την Κατερίνα, για να μην παρεξηγηθούμε γιατί είναι και δύο πόρτες δίπλα η Κατερίνα. Για μένα η μαγειρική δεν μπορεί να γίνει σε 2-3 λεπτά, δεν είναι αυτό που θέλω εγώ, έτσι όπως το έχω εγώ στο μυαλό μου», είπε αρχικά η Κατερίνα Λένη.

Και συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί αυτός που μας παρακολουθεί και θέλει να πάει στο σούπερ μάρκετ και να δοκιμάσει τη συνταγή σου, εκ των πραγμάτων όσο γρήγορο πιστόλι κι αν είσαι, δεν προλαβαίνεις σε τρία λεπτά. Δεν έχω πρόβλημα με την τηλεόραση, αλλά θα ήθελα να νιώθω καλά με αυτό που κάνω».