Γιώργος Τσαλίκης: Το γύρισε σε πωλητής... Hot Dog - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Λαϊκός, σε όλο του το μεγαλείο!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @tsalikisgiorgos)
(instagram / @tsalikisgiorgos)

Πριν από λίγες ώρες ο Γιώργος Τσαλίκης για ακόμη μια φορά, είναι στα φώτα της διασημότητας και αυτή την φορά με ένας πιο αστείο τρόπο. Ο τραγουδιστής που πρόσφατα βίωσε ένα απίστευτο περιστατικό στο νυχτερινό μαγαζί πυο εργάζεται (δείτε εδώ τι) έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αυτή την φορά πουλούσε...hot Dog.

Το βίντεο με τον Γιώργο Τσαλίκη πουπουλά hot dog

Ο γνωστός τραγουδιστής, Γιώργος Τσαλίκης, πέρα από το ότι αποκάλυψε ξεκάθαρα ποια ομάδα υποστηρίζει, βρέθηκε να πουλάει hot dogs έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο υποστηρικτής του Ολυμπιακού, λοιπόν, παρακολούθησε τον αγώνα της Κυριακής 15/1 με τον Άρη από το γήπεδο, και εκεί γύρισε ένα κωμικό βίντεο σε μία καντίνα και το δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο βίντεο βλέπουμε τον Γιώργο Τσαλίκη να φοράει ένα μπουφάν με το λογότυπο του Ολυμπιακού και να φτιάχνει ένα hot dog φωνάζοντας: “Ομορφαίνει δεν παχαίνει“.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: “Οι Κυριακές μας“.


Άλλη μια φορά που ο Γιώργος Τσαλίκης δεν δίστασε να κάνει κάτι

«Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνω κι εγώ το μποτοξάκι μου. Δείτε λιγάκι το πριν, κάνω τις κινήσεις στο μέτωπο, συνοφρύωση... Και να σας δείξω λίγο και τα μάτια πως είναι πριν και δείτε και το μετά...Πάμε να δούμε τα αποτελέσματα. Το μέτωπο δεν κουνιέται, ελάχιστα, έχει μια κίνηση που δίνει μια φυσικότητα και δείτε και τα ματάκια. Είσαι άντρας, είσαι γυναίκα, δεν είναι πολύ ωραίο να πατάς ένα pause στο χρόνο και να είσαι η πιο φρέσκια εκδοχή του εαυτού σου; Σου φτιάχνει τη διάθεση, τρία λεπτά από τον χρόνο σου...», έγραψε στο προφίλ του.

Γιώργος Τσαλίκης μπότοξ