Πιο ανανεωμένη από ποτέ η Κάτια Ζυγούλη - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Λίγοι το παρατηρούν, αλλά κάνει την διαφορά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πιο ανανεωμένη από ποτέ η Κάτια Ζυγούλη - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Κάτια Ζυγούλη είναι αναμφίβολα μία γυναίκα η οποία αποτελεί πρότυπο ομορφιάς για τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς σε κάθε της εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις. Ο έρωτάς της με τον Σάκη Ρουβά την έχει φέρει πολλές φορές στο προσκήνιο (δείτε εδώ το παρασκήνιο της γνωριμίας τους), καθώς η ίδια δεν παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις ή εμφανίζεται δημόσια χωρίς εκείνον, ωστόσο τις προάλλες το μοντέλο έκανε μία εξαίρεση και μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή Τετ α Τετ για όλα.

Αναφέρθηκε με λεπτομέρειες για όλα, μέχρι και για το περιστατικό με την πυρκαγιά στο σπίτι της με τον τραγουδιστή και τα παιδιά της, κάτι που δεν θα ξεχάσει σε όλη της τη ζωή.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Κάτιας Ζυγούλη

«Εκείνη την ημέρα ήταν τόσο μεγάλος ο κίνδυνος, τόσο άσχημες οι συνθήκες που επικρατούσαν και εμείς βρισκόμασταν μακριά από το σπίτι και το ένα παιδί, το οποίο ήταν μωρό, γιατί βρισκόμασταν στην Κέρκυρα. Δεν ξέραμε εάν καίγεται το σπίτι, δεν ξέραμε εάν ο πατέρα μου την γλίτωσε ή δεν την γλίτωσε. Ήμασταν τόσο ανήμποροι που απλά καθόμασταν παγωμένοι, αμίλητοι γιατί δεν θέλαμε να προκαλέσουμε πανικό στα μικρότερα τρία παιδιά που ήταν μαζί μας.

Εκεί συνειδητοποιείς ότι μπορεί να αγωνιάς για τα πάντα, να έχεις άγχος, να έχεις συνεχώς την ανάγκη να ελέγχεις και να κοντρολάρεις και να φροντίζεις τα πάντα αλλά δεν είναι όλα στο χέρι σου. Είναι μεγάλο μάθημα αυτό. Δεν είναι όλα στο χέρι μας και δεν μπορούμε να προβλέψουμε τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο η ίδια μιλούσε, βέβαια, στον παρουσιαστή, παρατηρήθηκε πως η σύζυγος του τραγουδιστή έχει κάνει μία αλλαγή στην εμφάνισή της το τελευταίο διάστημα. Η ίδια είναι μελαχρινή εκ φύσεως, ωστόσο για πολλά χρόνια βάφει τα μαλλιά της προς το ξανθό.

Αυτή τη φορά φαίνεται πως το χρώμα της έχει "ανοίξει" πιο πολύ από ποτέ και τις πηγαίνει γάντι. Η 44χρονη δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην παλιά της εμφάνισή σύντομα, αλλά αυτή είναι μία σωστή απόφαση, εφόσον το ξανθό που έχει επιλέξει αυτή τη φορά κολακεύει την επιδερμίδα της.

Κάτια Ζυγούλη Τάσος Τρύφωνος
Instagram / alphatvcyprus