Έφερε τα πάνω κάτω η Βίκυ Χατζηβασιλείου - Ανακοίνωσε πρώτα το τέλος από την τηλεόραση και τώρα λέει πως επιστρέφει ξανά

Σε ποιο κανάλι και με ποια εκπομπή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έφερε τα πάνω κάτω η Βίκυ Χατζηβασιλείου - Ανακοίνωσε πρώτα το τέλος από την τηλεόραση και τώρα λέει πως επιστρέφει ξανά

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, πριν από λίγους μήνες, είχε δηλώσει δημόσια πως η καριέρα της στην τηλεόραση τελείωσε και πως για εκείνη αυτός ο κύκλος έληξε (δείτε εδώ ποιος είναι ο πραγματικός λόγος της απομάκρυνσής της). Είχε αποκαλύψει πως είχε δεχθεί αρκετές προτάσεις, αλλά η ίδια δεν επιθυμούσε να ζήσει όλη αυτή την δυσκολία και τον ανταγωνισμό για τα νούμερα τηλεθέασης ξανά.

«Ήταν συνειδητή ανάγκη. Νιώθω ότι ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος με επιτυχία και ήθελα να αποφορτιστώ και να κάνω κάτι πολύ ουσιαστικό. Έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης νομίζω. Βλέπω ότι οι νέοι δεν παρακολουθούν καν τηλεόραση σε ποσοστό 95%», είχε εξομολογηθεί η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά την τηλεόραση και την τηλεθέαση σήμερα, ανέφερε: «Είναι άθλος το 15% σήμερα. Βλέπω εκπομπές που ασχολούνται με τα νούμερα της τηλεθέασης. Αλλά ουσιαστικά ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το πόσο έκανε ο ένας κι ο άλλος».

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Παρόλα αυτά, το Σαββατοκύριακο παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, και εξήγησε πως αυτό το διάστημα ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή και μάλιστα στον ΑΝΤ1, αφήνοντάς τους όλους άφωνους.

Τόνισε πως δεν έχει υπογράψει ακόμη κάτι, ωστόσο οι συζητήσεις έχουν γίνει και φαίνεται πως όλα προχωρούν κανονικά.

«Δεν θέλω αυτό που θα κάνω να είναι η μέση ελληνική εκπομπή. Εάν συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής επειδή θα είναι live φυσικά και τα αντανακλαστικά μας θα είναι επικαιρότητας. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τίποτα “σκοτεινό”…δεν βοηθάνε κανέναν, δεν μας πάνε παρακάτω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση εάν φοβάται τον ανταγωνισμό, απάντησε πως έχει μάθει να χρησιμοποιεί τη λέξη «φοβάμαι» μόνο σε πολύ σοβαρά θέματα υγείας: «Δεν περιμένω από τη νέα μου εκπομπή να κάνει 40αρια που έκανα κάποτε, έχει αλλάξει πια ο κόσμος που βλέπει τηλεόραση» σημείωσε.

Τόνισε μάλιστα πως μία εκπομπή δεν είναι απαραίτητο να προσαρμοστεί στα «θέλω» του κόσμου, αλλά να προτείνει κάτι καινούριο: «Δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρω στη νέα μου εκπομπή, για εμένα είναι πολύ σπουδαία πρόκληση που την αποδέχομαι με πολλή αγάπη» και ερωτώμενη εάν θα ξαναπήγαινε στο «Just the 2 of Us» είπε πως θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες.

Μάλιστα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι πλέον και επίσημα life coach, καθώς όπως αποκάλυψε μέσα στην καραντίνα πήρε το πτυχίο της από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.