«Ο άντρας πρέπει να κάνει τον δούλο στη γυναίκα, τον μαλακ@@» - Άναυδοι στον αέρα του ALPHA με τον Γιώργο Γιαννόπουλο

Δεν το περίμεναν αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο άντρας πρέπει να κάνει τον δούλο στη γυναίκα, τον μαλακ@@» - Άναυδοι στον αέρα του ALPHA με τον Γιώργο Γιαννόπουλο

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος φέρεται πως θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία του Χόλιγουντ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή αλλιώς Ντάνο, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Δευτέρας 16/1 και απάντησε για τα πιο ακραία πράγματα που έχει κάνει για μία γυναίκα.

Ο ίδιος βρίσκεται σε σχέση, όπως αποκάλυψε πρόσφατα, χωρίς να εξηγεί εάν πρόκειται να κάνει το επόμενο βήμα και να την επισημοποιήσει, ωστόσο η απάντησή του δεν αφορά την σύντροφό του, αλλά κατάφερε να τους σοκάρει όλους με τα λόγια που χρησιμοποίησε.

Άναυδοι στον αέρα του ALPHA με την ατάκα του Γιώργου Γιαννόπουλου

«Ποιον ενδιαφέρει εάν παντρεύομαι; Είμαι πολύ καλά σε μια σχέση, με μια αγάπη μοναδική, όλα θα γίνουν στην ώρα τους», είχε αναφέρει στο πρόσφατο παρελθόν.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο ηθοποιός ανέφερε: «Νομίζεις ότι θα σου έλεγα τώρα ποια τρέλα έχω κάνει για έναν έρωτα; Δεν στη λέω, δεν λέγεται. Τα εν οίκω μη εν δήμω».

Και στη συνέχεια ο ίδιος πρόσθεσε: «Έχω κάνει τα κλασικά που κάνουν όλοι οι άνθρωποι. Κάνεις τον δούλο, σαν τον μαλ…α, σαν άντρας. Γιατί ο άντρας πρέπει να κάνει τον δούλο στη γυναίκα», ενώ κατέληξε: «Καντάδες κάνω ακόμα».