Ο Πάνος Ιωαννίδης μας έδειξε για πρώτη φορά το γιο του - Το βίντεο από την κουζίνα του σπιτιού του

Ο πιο γλυκός μπέμπης!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Πάνος Ιωαννίδης μας έδειξε για πρώτη φορά το γιο του - Το βίντεο από την κουζίνα του σπιτιού του

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 16/1 ο νέος κύκλος του MasterChef (δείτε τα highlights) με τους κριτές να είναι όλοι πλέον μπαμπάδες! Ο Πάνος Ιωαννίδης απέκτησε πριν μερικούς μήνες το πρώτο του παιδάκι, όπως το ίδιο συνέβη και με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η σχέση του δεύτερου με την Χρύσα Μιχαλοπούλου ήταν πολύ γνωστή, παρόλο που οι ίδιοι κρατούσαν χαμηλό προφίλ στα social media. Βέβαια, για τον πρώτο κανείς δεν γνώριζε τίποτα.

Η σύντροφος του Πάνου Ιωαννίδη και το παιδάκι τους

Η είδηση πως ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε μπαμπάς, έσκασε σαν "βόμβα" στα κανάλια, καθώς κανείς δεν γνώριζε πως έχει σύντροφο και μάλιστα πολύ καιρό - δείτε το πρόσωπο της εδώ.

Ο σεφ λοιπόν, απέκτησε το πρώτο του παιδάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Όταν του κάνουν ερωτήσεις απαντάει με ευγενικό τρόπο χωρίς όμως να αναφέρει πολλές λεπτομέρειες, χθες ωστόσο, μας έδειξε το μπέμπη του για πρώτη φορά και πάθαμε πλάκα.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του MasterChef, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τον γιο του στην αγκαλιά στην κουζίνα του σπιτιού του.

Οι αλλαγές στο σπίτι του μετά την γέννηση του γιου του

«Συνήθως η γυναίκα μου μαγειρεύει στο σπίτι . Νομίζω πως η πατρότητα και το να αποκτήσει κάποιος ένα παιδί, δεν μπορεί να ειπωθεί με λόγια, πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις», έχει αναφέρει αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης για τον ερχομό του γιου του.

Και συμπλήρωσε: «Δεν μαγειρεύουμε ακόμα παρέα, αλλά του δίνω για αρχή μερικά υλικά να τα μυρίζει, να του μένουν οι μυρωδιές ως μνήμες. Αργότερα θα μπούμε και στις γεύσεις».

Σε ερώτηση για το πώς θα αντιδρούσε εάν ο γιος του θα ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μαγειρική, ο Πάνος Ιωαννίδης απάντησε: «Θα του έλεγα αυτό που μου είχε πει και ο δικός μου πατέρας: Να γίνεις ό,τι θέλεις, φτάνει να αγαπάς αυτό που κάνεις».