Ηλίας Βαλάσης: Ένιωσαν αμηχανία και οι δημοσιογράφοι - Αποχώρησε από τις κάμερες μετά από ερώτηση για το Survivor

Απίστευτο περιστατικό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλίας Βαλάσης: Ένιωσαν αμηχανία και οι δημοσιογράφοι - Αποχώρησε από τις κάμερες μετά από ερώτηση για το Survivor

Ο Ηλίας Βαλάσης είναι ηθοποιός με πολλές συμμετοχές στο θέατρο, όπως για παράδειγμα οι παραστάσεις Άγριος σπόρος (2018), Αξύριστα πηγούνια (2019), Εγώ δεν είμαι ο Μάνθος Μανδηλάκης (2022). Γνωστός ωστόσο στο τηλεοπτικό κοινό έγινε από τη συμμετοχή του στο πρώτο Survivor που προβλήθηκε ποτέ, στον ΑΝΤ1.

Πλέον ασχολείται με την υποκριτική και την σκηνοθεσία, ενώ το 2013 - 2014, πρωταγωνίστησε στην θεατρική παράσταση "Οι τρεις αδελφές" του Τσέχοφ μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά και τον Ηλία Παπακωνσταντίνου.

Ο ίδιος πολλές φορές έχει μιλήσει για την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης που πλέον παίζει στον ΣΚΑΙ με την All Star εκδοχή του (δείτε το σημερινό 17/1 trailer).

«Μια φορά είχαμε κλέψει με Ορθούλα και είχε γίνει χαμός. Είχαν αφήσει φαγητό και πήγαμε και το πήραμε. Ήταν λάθος, αλλά υπήρχε πείνα...», είχε αποκαλύψει όταν το 2021 είχε βρεθεί στον καναπέ του Happy Day.

Μιλώντας και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε είχε εξομολογηθεί: «Εγώ φώναζα ότι δεν ήμασταν εμείς εκεί. Η πείνα μας αλλοίωσε, μας διαστρέβλωσε. Έτσι ακριβώς είναι. Με τόσα λεφτά που δίνουν τώρα, θα πήγαινα χθες. Ο Ατζούν δεν έχει έρθει, αλλά έχουν γίνει συζητήσεις, αλλά δεν ήθελα να αφήσω το θέατρο. Με μηδέν θέατρο τώρα, αν θα το έκανα; Με τόσα λεφτά; Τι λέτε; Εκπομπή μέσα στην εκπομπή θα έκανα».

Η ερώτηση για το survivor που έκανε τον Βαλάση να αποχωρήσει από τις κάμερες

Πρόσφατα η οι κάμερες των εκπομπών, τον εντόπισαν στην πρεμιέρα της ταινίας "Πίσω από τις θημωνιές" στον κινηματογράφο "Δάφνη" και δεν γινόταν να τον ρωτήσουν για το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Το γεγονός ωστόσο πως τον ρωτάνε συνεχώς για το Survivor τον έκανε έξαλλο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τις κάμερες αλλά πριν από αυτό να ξεσπάσει λέγοντας «Σε παρακαλώ τώρα, μη μου λες τέτοια, θες να πούμε για την ταινία. ΑΣΕ τον Γιώργο τον Αγγελόπουλο, πάμε. Άσε το Survivor, εδώ έχουμε τέχνη, έχουμε πολιτισμό. Ποιο να δω; Γεια σας παιδιά, σας αγαπώ» .