Survivor All Star trailer 17/1: «Παρακαλώ να...» - Η ανακοίνωση του Λιανού που κάνει ράκος τους παίκτες

Όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 17/1: «Παρακαλώ να...» - Η ανακοίνωση του Λιανού που κάνει ράκος τους παίκτες

Τρίτη σήμερα 17/1, και οι δυο ομάδες του Survivor All Star θα αγωνιστούν για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας. Την Κυριακή το παιχνίδι πήραν οι Μαχητές, κάτι που συνέβη και την Δευτέρα, με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να έχουν βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, τόσο λόγω της πείνας όσο και λόγω της ψηφοφορίας.

Στον τάκο ήδη έχει βγει ο Κώστας Παπαδόπουλος που ήταν ο πρώτος που ψήφισαν, ενώ χθες 16/1 μετά από ψηφοφορία δυο ονόματα βγήκαν από την κάλπη (δείτε εδώ τα highlights). Πρόκειται για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την οποία υπερασπίστηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος (ειδικά μετά το φιλί που αντάλλαξαν), και για τον Σπύρο Μαρτίκα που έγινε έξαλλος και ξέσπασε κατά την διάρκεια του συμβουλίου του νησιού.

Να σημειωθεί ωστόσο, πως ο φαρμακοποιός μέχρι πολύ πρόσφατα ήταν ο μόνο που είχε κάνει σερί νίκες χωρίς να χάσει ούτε ένα ματς, παρόλο που δεν είναι από τους πιο γρήγορους στα run.

Μετά από δυο δυνατά επεισόδια που παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, απόψε 17/1 αναμένουμε το τρίτο που θα είναι και αυτό που θα αναδείξει όλους τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Σίγουρα τα ονόματα θα είναι "φωτιά" - αφού ήδη είναι - καθώς πρόκειται για παίκτες πολύ αγαπητούς στο τηλεοπτικό κοινό και η ψηφοφορία θα είναι ντέρμπι.

Πριν μερικές ώρες ο ΣΚΑΙ έβγαλε και το trailer του επεισοδίου, το οποίο όπως είδαμε είναι γεμάτο εντάσεις! Οι Διάσημοι μετά τις δυο σερί ήττες τους στις ασυλίες έχουν γίνει έξαλλοι και έχουν στραφεί ο ένας εναντίον του άλλου, καθώς κανείς δεν θέλει να χάνει και να πεινάει.

Ειδικά στο συμβούλιο στη συνέχεια που θα γίνει η τελευταία ψηφοφορία, ο Σπύρος Μαρτίκας θα ξεσπάσει για την υποψηφιότητα του, καθώς θεωρεί πως τον πρόδωσαν. Όπως θα δηλώσει, άλλα σχεδίασε με συμπαίκτη του και άλλα τελικά έγιναν.

Δείτε επίσης, με ποια συμπαίκτρια του ο Μάριος Πρίαμος είχε στο δάσος τρυφερά τετ α τετ.

Το trailer του Survivor All Star 17/1