Survivor all star highlights (16/1): Κλάματα, ζαλάδες και η παίκτρια που αποχώρησε ξαφνικά από το συμβούλιο

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star highlights (16/1): Κλάματα, ζαλάδες και η παίκτρια που αποχώρησε ξαφνικά από το συμβούλιο

Ένα έντονο με πολλές αδιαθεσίες επεισόδιο ήταν αυτό, που είδαμε τη Δευτέρα 16/1 στο Survivor all star, λίγο πριν την άφιξη των νέων παικτών (δείτε εδώ ποιοι θα είναι αυτοί) στο ριάλιτι επιβίωσης. Όπως πάντα μαχητές και διάσημοι αγωνίστηκαν με πάθος, αλλά μία ήταν η ομάδα, που πήγε χαλαρή στο συμβούλιο.

Tα highlights του Survivor all star για τη Δευτέρα 16/1

''Κόλαφος" ο Τάκης Καραγκούνιας για Βαλαβάνη & Χρυσαειδή

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 16/1 και οι παίκτες άρχισαν ένας ένας να μιλούν για την υποψηφιότητα του Κώστα Παπαδόπουλου προς αποχώρηση.

Πρώτα από όλα ο ίδιος μίλησε στην κάμερα και εξήγησε πως όσο κι αν τον "πολεμούν" εκείνος αντέχει και θα συνεχίζει να μάχεται για να αποδείξει στους συμπαίκτες του πως η κίνησή τους ήταν λανθασμένη, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Για δεύτερη φορά συνεχόμενη βρίσκομαι στον τάκο. Ως πιο αδύναμος παίκτης, αυτό είναι πάρα πολύ άδικο, αυτό με πνίγει εμένα, γιατί ως Κωνσταντίνος προσφέρω πάρα πολύ στην καλύβα και στην συμβίωση, μαζεύω ξύλα, ανάβω φωτιές, φέρνω νίκες, τα μισά μου αγωνίσματα έχω φέρει νίκη. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν κάνω εγώ τα ματσαρίσματα και όταν με διαλέγουν και φέρνω τον πόντο, είναι διπλή νίκη για την ομάδα μου. Τα συναισθήματά μου για την ομάδα μου έχουν αλλάξει, δεν τους εμπιστεύομαι.

Όσο καλό και να κάνω και όσο και να κερδίσω, θα είμαι πάντα ο εύκολος στόχος γιατί δεν είμαι στην κλίκα τους. Με βλέπει τώρα η οικογένεια, τα παιδιά μου και θεωρούν ότι είμαι στόχος. Εγώ δεν είμαι στόχος, θα είμαι βράχος θα είμαι δυνατός, θα παλέψω. Δεν θα τους απογοητεύσω αλλά ζητάω συγγνώμη που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να μου δίνουν αυτή την ψήφο για να μείνω εδώ. Ότι σφαλιάρα και να φάω θα το αντέξω.

Υπάρχουν συμπαίκτες μου στην καλύβα, η Σταυρούλα ας πούμε δεν φέρνει νίκες, ούτε συνεισφέρει στην ομάδα, παρόλα αυτά είχε λιγότερες ψήφους από εμένα», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

"Κόλαφος" ο Τάκης Καραγκούνιας για την Χρυσαειδή και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Survivor All Star

Εκείνος, με την σειρά του ανέφερε πως θεωρεί ότι είναι πράγματι λάθος το κριτήριο με το οποίο ψηφίστηκε ο αντίπαλός του, διότι πιστεύει πως είναι καλός παίκτης, ενώ επισήμανε πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα έπρεπε να είναι στην θέση του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε "Ίστραγκαμ"», ενώ πρόσθεσε: «Αυτό που έγινε με τον Κώστα είναι αδιανόητο». Στο τέλος, μάλιστα, δήλωσε πως το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωσή του.

Θέση πήρε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος υπερασπίστηκε την σύντροφό του (δείτε εδώ το φιλί τους πίσω από τις κάμερες), εξηγώντας πως θα ήταν άδικο να βγει στον τάκο.

"Λύγισε" η Σταυρούλα Χρυσαειδή για τον χωρισμό της

Λίγο πριν το αγώνισμα, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να μιλήσει για όλα αυτά με τους ίδιους, με την Σταυρούλα να παίρνει θέση και να λέει πως δεν γίνεται τυχαία όλο αυτό εναντίον της, διότι ίσως κάποιοι να θέλουν να την ρίξουν ψυχολογικά, μιας που ήδη δεν είναι στα καλύτερά της, αφήνοντας υπονοούμενα για τον χωρισμό της με τον 3 μηνών σύζυγό της.

Με την σειρά της και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε με ευγένεια στον μισθοφόρο πως γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι και δεν θα δώσει λογαριασμό σε κανέναν για τις επιλογές της, παρόλο που εξήγησε πως μετάνιωσε για το άτομο που ψήφισε .

«Δεν ξέρω τι λέει ο Τάκης, που μου είναι συμπαθής. Θα κρίνει ο κόσμος. Τάκη μου, αν έφερε τυχαία αυτές τις δύο νίκες, πίστεψέ το εσύ. Εγώ πραγματικά ξέρω ποια είναι η Ευρυδίκη. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν εδώ».

Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ο κακός χαμός επικρατεί στο (16/1) επεισόδιο του Survivor All Star, καθώς από την αρχή οι παίκτες άρχισαν να διαφωνούν με τον τρόπο που η κόκκινη ομάδα ψηφίζει και βγάζει στον τάκο τους διαγωνιζόμενους. Ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε την αρχή με τον έντονο χαρακτήρα του, και σε αυτόν απάντησε έπειτα και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, αλλά και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Την ώρα, όμως, που συζητούσαν όλα μπροστά στον Γιώργο Λιανό, η Ασημίνα ξαφνικά έβαλε τα κλάματα, με τον παρουσιαστή να απορεί αν φταίνε τα λόγια του πρώην μισθοφόρου, ο οποίος την "έπιασε" στο στόμα του κατηγορώντας την για τις ελάχιστες, σύμφωνα με εκείνον, νίκες που έχει φέρει.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο ασυλίας

Ο (16/1) στίβος μάχης ήταν αρκετά δύσκολος και για τις δύο ομάδες του Survivor All Star (δείτε εδώ ποιοι ταξίδεψαν τα ξημερώματα για Άγιο Δομίνικο). Οι κόκκινοι μπήκαν πολύ δυναμικά στον αγώνα για να μπορέσουν να κάνουν την ανατροπή και να μην βγάλουν άλλον ένα παίκτη τους στον τάκο προς αποχώρηση και, πράγματι, τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά για εκείνους μέχρι την μέση του αγώνα αφού έφερναν τη μία νίκη μετά την άλλη με τους μπλε να μην μπορούν να φέρουν πόντο.

Παρόλα αυτά, οι μπλε έκαναν το αδύνατο δυνατό και άφησαν τους αντιπάλους τους πίσω στους 7 πόντους συγκεκριμένα με εκείνους να έχουν φτάσει τους 9 πια. Ο Τάκης Καραγκούνιας αγωνίστηκε με τον Στέλιο Χανταμπάκη στο προτελευταίο στάδιο, ενώ ακολούθησαν οι Σταυρούλα Χρυσαειδή και Καρολίνα αντίστοιχα, κάνοντας το 8-9. Το 8-9 έγινε 9-9...

Εν τέλη, επιβεβαιώνοντας το spoiler του youweekly.gr, την νίκη έφεραν οι μαχητές με αποτέλεσμα οι διάσημοι να βρεθούν ξανά στην δύσκολη θέση της ψηφοφορίας. Τη νίκη έφερε, λοιπόν, ο Ηλίας Γκότσης.

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα

Δύσκολες ώρες βιώνουν οι κόκκινοι του Survivor All Star, και όχι μόνο, καθώς πέρα από την ήττα τους πρέπει να διαχειριστούν και τις αρρώστιες και τα προβλήματα της διαβίωσης στον Άγιο Δομίνικο, χωρίς καθαρό νερό, σωστές τροφές και συνθήκες υγιεινής.

Οι παίκτες άρχισαν ένας ένας να παρατηρούν πως η Κατερίνα Δαλάκα δεν είναι πολύ καλά όσον αφορά την υγεία της (δείτε τι συνέβη πριν μπει στο ριάλιτι και έχει πέσει αγωνιστικά). Έτρεμε όλο το βράδυ και οι περισσότεροι δήλωσαν πως είναι άρρωστη. Η Ασημίνα πήρε τον λόγο και αποκάλυψε πως όλοι τους λίγο πολύ έχουν περίεργα συμπτώματα τις τελευταίες ημέρες, όπως είναι για παράδειγμα οι πονοκέφαλοι, ο έντονος βήχας και ο πυρετός.

Και στην ομάδα των μπλε υπάρχουν "κρούσματα" με την Μελίνα να αναφέρει στους συμπαίκτες της πως αισθάνεται ότι δεν μπορεί να ανασάνει καλά, γι' αυτό και ζήτησε να την βοηθήσουν οι γιατροί, ώστε να μάθει αναλυτικά τι συμβαίνει και αν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Η ίδια, βέβαια, δεν το έπαθε εκ φυσικού, αλλά χτύπησε στον αγώνα στα πλευρά της και το πρόβλημα εκδηλώθηκε με αυτόν τον τρόπο.

Μόλις ξεκίνησε το συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως και οι δύο θα παραμείνουν εκτός απόψε, διότι πραγματοποιούν ακόμα τις εξετάσεις τους. Στην περίπτωση της Δαλάκα, ο ίδιος ανέφερε πως δεν είναι κάτι σοβαρό και πως είναι αντιμετωπίσημο.

Αποχώρησε η Ασημίνα από το συμβούλιο

Και στην ομάδα των μπλε υπήρχαν "κρούσματα" με την Μελίνα να αναφέρει στους συμπαίκτες της πως αισθάνεται ότι δεν μπορεί να ανασάνει καλά, γι' αυτό και ζήτησε να την βοηθήσουν οι γιατροί, ώστε να μάθει αναλυτικά τι συμβαίνει και αν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Η ίδια, βέβαια, δεν το έπαθε εκ φυσικού, αλλά χτύπησε στον αγώνα στα πλευρά της και το πρόβλημα εκδηλώθηκε με αυτόν τον τρόπο.

Μόλις ξεκίνησε το συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως και οι δύο θα παραμείνουν εκτός απόψε, διότι πραγματοποιούν ακόμα τις εξετάσεις τους. Στην περίπτωση της Δαλάκα, ο ίδιος ανέφερε πως δεν είναι κάτι σοβαρό και πως είναι αντιμετωπίσιμο.

Παρόλα αυτά, μετά από λίγο πραγματοποιήθηκε μία ακόμη αποχώρηση. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου άρχισε να μην αισθάνεται καλά και ζήτησε να απομακρυνθεί για λίγο, κάτι που φυσικά και έκανε. Λίγο αργότερα, όμως επέστρεψε με τον παρουσιαστή να την ρωτάει τι συνέβη και πως νιώθει. Λίγο νωρίτερα, είχε ξεσπάσει και σε κλάματα .

Η ίδια, λοιπόν, εξήγησε πως άρχισε να νιώθει καλύτερα, αλλά μάλλον η αιτία για όλο αυτό ήταν η αϋπνία της. Φαίνεται πως τα πράγματα δυσκολεύουν κατά τη διαβίωση των διαγωνιζόμενων στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο (16/1) στίβος μάχης ήταν αρκετά σκληρός, καθώς και οι μαχητές αλλά και οι διάσημοι πάλεψαν μέχρι τελικής πτώσεως για να μπορέσουν να φέρουν την νίκη. Επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr οι μπλε ήταν εκείνοι που κέρδισαν την μάχη, με αποτέλεσμα οι κόκκινοι να βρεθούν στην δύσκολη θέση και να ψηφίσουν άλλον ένα παίκτη προς αποχώρηση στο πλευρό του Κώστα Παπαδόπουλου.

Και σε αυτό το youweekly.gr έπεσε μέσα, διότι οι υποψήφιοι δεν είναι ένας, αλλά δύο. Ο ένας είναι άντρας και η μία είναι γυναίκα. Οι περισσότεροι άρχισαν να σκέφτονται αγωνιστικά, μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε μετά την ανάδειξη του Κώστα Παπαδόπουλου και γι' αυτό θεώρησαν πως η παίκτρια η οποία δεν κατάφερε να φέρει πολλές νίκες απόψε ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η ίδια εξήγησε πως το περίμενε και έφτασε προετοιμασμένη, αλλά ο Κωνσταντίνος Βασάλος όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή εξήγησε πως δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα και θεωρεί πως είναι άδικο (δείτε εδώ το φιλί που αντάλλαξαν). Στη συνέχεια, όμως, μέσα από την κάλπη φάνηκε και το όνομα του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος ωστόσο επισήμανε πως μάλλον πρόκειται για παιχνίδι στρατηγικής που του έχουν στήσει τρία συγκεκριμένα άτομα, χωρίς να αναφέρει τα ονόματά τους.