Survivor All Star spoiler 16/1: Διάσημοι ή Μαχητές; Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 16/1: Διάσημοι ή Μαχητές; Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Δεύτερη εβδομάδα για το Survivor All Star και ήδη έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα δυο παίκτες. Ο λόγος για τον Περικλή Κονδυλάτο τον οποίο τον ψήφισε το τηλεοπτικό κοινό, και την Βρισηίδα Ανδριώτου που αποχώρησε οικειοθελώς λόγω της πίεσης που δεχόταν αλλά και της μητέρας της η οποία σύμφωνα με τον Σπύρο Μαρτίκα έχει πρόβλημα με την υγεία της.

Μάλιστα, οι δυο πρώην All Star επέστρεψαν χθες 15/1 στην Ελλάδα και οι δημοσιογράφοι τους "τσάκωσαν" στο αεροδρόμιο - δείτε την απίστευτη αντίδραση τους.

Όσον αφορά το χθεσινό 15/1 επεισόδιο ήταν όπως κάθε φορά ανατρεπτικό, καθώς μην ξεχνάμε πως όλοι οι παίκτες έχουν μπει διαβασμένοι στο ριάλιτι και ξέρουν πολύ καλά τι να πουν και τι να κάνουν για να απασχολήσουν και να πουλήσουν.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει μπει στο στόχαστρο λόγω της στάσης του, μαζί μάλιστα και με τον Σάκη Κατσούλη λόγω της συμπεριφοράς του απέναντι στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη - αναλυτικά τα highlights.

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 16/1 στο Survivor All Star

Σήμερα Δευτέρα 16/1 Διάσημοι και Μαζητές θα μονομαχήσουν για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Την πρώτη ήδη την έχουν κερδίσει οι Μπλε, οι οποίοι πήγαν σαν θεατές στο συμβούλιο του νησιού.

Οι Κόκκινοι που πήραν στα χέρια τους τις δάδες, έβγαλαν και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση που είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος για δεύτερη μάλιστα σερί σειρά.

Δείτε ποιοι τον ψήφισαν και γιατί:

Όσον αφορά τώρα την σημερινή ημέρα, και οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για όλα, όμως μόνο μια θα καταφέρει να βγει μπροστά και να κερδίσει την δεύτερη ασυλία και φαγητό...

Ο λόγος λοιπόν για τους Μαχητές, που επιτέλους έχουν ξεκινήσει να τρώνε, αφού ήταν στο χείλος της κατάρρευσης!

Δείτε ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση!