Survivor All Star: Την ρώτησαν για τον Μαρτίκα και ξέσπασε σε νευρικό γέλιο - Η αντίδραση Βρισηίδας & Κονδυλάτου στην άφιξη τους στο αεροδρόμιο

Περπατούσε χωρίς να δώσει σημασία η Ανδριώτου! Τι απάντησε ο Περικλής στους δημοσιογράφους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Την ρώτησαν για τον Μαρτίκα και ξέσπασε σε νευρικό γέλιο - Η αντίδραση Βρισηίδας & Κονδυλάτου στην άφιξη τους στο αεροδρόμιο

Βρισηίδα Ανδριώτου και Περικλής Κονδυλάτος έφτασαν στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star. Οι δυο πρώην συμπαίκτες πάτησε χθες 15/1 το πόδι τους στο αεροδρόμιο Ελεύθεριος Βενιζέλος όπου τους περίμεναν τόσο άνδρες της Acun Medya, όσο και δημοσιογράφοι με τους κάμεραμαν των εκπομπών.

Έχοντας ήδη παραχωρήσει τις συνεντεύξεις τους στις κάμερες (δείτε εδώ ποιους έκραξε ο Περικλής Κονδυλάτος), με την Βρισηίδα να "λυγίζει" για την υγεία της λέγοντας:

«Το σώμα μου δεν άντεξε γιατί δεν πρόλαβε να αναρρώσει από το προηγούμενο Survivor. Η Στέλλα, η Σταυρούλα και ο Στάθης δεν είχαν μπει από την αρχή όπως εγώ και δεν είχαν περάσει τα δύσκολα. Το παιχνίδι μού άφησε προβλήματα και όλο το καλοκαίρι ήμουν σε φυσικοθεραπευτήριο. Φέτος είναι πιο δύσκολα από πέρυσι, δεν είχαμε καθόλου προμήθειες. Ξυπνούσα με μουδιασμένα πόδια και δεν μπορούσα να περπατήσω. Με έπιασε πάλι το γόνατό μου. Πάω στην τουαλέτα κουτσαίνοντας. Καλύτερα που τα παράτησα γιατί πιεζόμουν πάρα πολύ. Ήταν δύσκολη απόφαση, δεν ήθελα να αφήσω τον Σπύρο, μου λείπει ήδη πάρα πολύ».

H στιγμή που Βρισηίδα και Κονδυλάτος φτάσουν Ελλάδα μετά το Survivor All Star

Όλα αυτά ωστόσο είναι παρελθόν και για τους δυο πρώην παίκτες του Survivor που έπειτα από περίπου μιάμιση εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο επιστρέφουν και πάλι στην καθημερινότητα τους.

Η κάμερες της εκπομπής Happy Day μάλιστα, που βρέθηκε στο αεροδρόμιο, κατέγραψε τις αντιδράσεις τους με το που είδα τους δημοσιογράφους και ξεκίνησαν τις ερωτήσεις.

Ο Περικλής Κονδυλάτος αρκέστηκε στο να τους ευχαριστήσει που τους υποδέχτηκαν και να πει πως είναι όλα καλά, ενώ από την άλλη η Βρισηίδα δεν μίλησε καθόλου και δεν απάντησε στις ερωτήσεις. Βέβαια, όταν την ρώτησαν για τον Σπύρο Μαρτίκα ξεκίνησε να γελάει. Ήδη να σημειώσουμε είχε κάνει σχετική ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της.