Survivor All Star highlights 15/1: Το "φάουλ" του Κατσούλη, το ξεκαθάρισμα Βασάλου για Βαλαβάνη και ο πρώτος υποψήφιος

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star highlights 15/1: Το

Ακόμη ένα επεισόδιο Survivor All Star πραγματοποιήθηκε χθες 15/1. H δεύτερη εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης είναι γεγονός και όπως έχουμε δει ο νέος κύκλος κάνει μεγάλη επιτυχία όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης. Τι συνέβη όμως το βράδυ της Κυριακής;

Τα 15/1 highlights του Survivor All Star

«Έχεις κλίκα από την έξω ζωή» - Ασύλληπτο ''άδειασμα'' από το Μαρτίκα στο Βασάλο

Ο φαρμακοποιός αναφέρθηκε με έντονο τρόπο στον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον οποίο φαίνεται να έχει ανοίξει μια κόντρα ειδικά όταν πήρε στο συμβούλιο του νησιού και μπροστά σε όλους, πως το θεωρεί αγωνιστικά κακό.

Έτσι λοιπόν στη συνέντευξη του τόνισε και κατηγόρησε το Βασάλο επί της ουσίας, πως έχει κλίκα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Survivor, την οποία διατήρησε στην έξω ζωή και επανέφερε στο All star.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας τα έβαλε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο γιατί θεωρεί ότι έχει ήδη φτιάξει κλίκα για να παραμείνει στο παιχνίδι. Έχεις κλίκα από την έξω ζωή και την προηγούμενη συμμετοχή στο παιχνίδι. Αν ο Βασάλος ήθελε να έρθει στο Survivor με την ισιωτική του να ισιώνει τα κοτσιδάκια του έπρεπε να πάει σε άλλο παιχνίδι», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Δεν το εύχομαι σε κανέναν αυτό...» - Έτοιμη να εγκαταλείψει η Καρολίνα Καλύβα

Σε τραγική κατάσταση είδαμε να βρίσκεται η ομάδα των μπλε την Κυριακή 15/1, καθώς οι σερί ήττες τους έχουν στερήσει το φαγητό κάτι, που είναι άκρως σημαντικό για την επιβίωσή τους στο παιχνίδι. Μέσα μάλιστα από τα κλάματα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη είχε γίνει σαφές στους τηλεθεατές, πως η κατάσταση είναι για όλους πολύ κρίσιμη.

«Ψυχικά αποθέματα υπάρχουν στους Μαχητές, το έχουμε ξαναζήσει όλοι το παιχνίδι και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι απλά σε πιάνει το παράπονο μετά το τέλος του αγώνα. Τρέχεις τόσα run, καταναλώνεις τόσες θερμίδες και δεν θα τις αναπληρώσεις ποτέ. Και εγώ σκέφτομαι το μετά, δεν σκέφτομαι το τώρα γιατί τώρα δεν νιώθω ότι πεινάω. αλλά όσο περνάνε οι μέρες θα πέφτει ο ένας μετά τον άλλον.

Αυτό σκέφτομαι. Δεν θέλω όμως να επηρεάσω αρνητικά την ομάδα μου, θα μου περάσει. Είμαστε δυνατοί, έχουμε ψυχικά αποθέματα και θα κάνουμε τα πάντα για να φάμε», είχε πει η Μαριαλένα.

Συγκεκριμένα η Καρολίνα ''λύγισε'' καθώς το αίσθημα της πείνας για 7 ολόκληρες ημέρες την ισοπέδωσαν με αποτέλεσμα, η παίκτρια να ξεσπάει σε κλάματα μέχρι να δει τις προμήθειες της εβδομάδας.

«Είμαστε εδώ και...» - Ο Βασάλος ξεκαθάρισε πρώτη φορά το τοπίο για τη σχέση του με τη Βαλαβάνη

Αν είναι ζευγάρι πια ή όχι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι κάτι, που απασχολεί έντονα, καθώς είχε ακουστεί, πως η αθλητικογράφος είχε προχωρήσει στα ερωτικά της (δείτε εδώ τι αποκαλύπτει πρόσωπο από το περιβάλλον τους).

Μέσα ωστόσο από τη μέχρι τώρα παρουσία τους στο παιχνίδι έδειχναν να είναι χαλαροί με τη συνύπαρξη τους, χωρίς βέβαια να δίνουν δικαιώματα για κάτι παραπάνω.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι το επεισόδιο της Κυριακής 15/1, που ο Βασάλος αποφάσισε να μιλήσει στην προσωπική συνέντευξή του για τα ήδη υπάρχοντα ζευγάρια στο παιχνίδι.

Ξεκάθαρα λοιπόν, μέσα από τα σχόλια του έγινε σε όλους αντιληπτό, πως δεν είναι μαζί με την Ευρυδίκη, αφού δεν τους θεωρεί ένα από τα ζευγάρια του all star.

«Τα περισσότερα παιδιά, που είμαστε εδώ σαφώς και ξέρουμε παιδιά από την αντίπαλη ομάδα, κάποιοι έχουν και σχέση ας πούμε η Μαριαλένα είναι με το Σάκη, οπότε είπαμε αυτό σαν ομάδα να το μετριάσουμε, ώστε να είμαστε περισσότερο focus στον αγώνα, εγώ συμφωνώ σε αυτό. Τώρα αν θα το ακολουθήσουν όλα τα παιδιά αυτό θα φανεί στην πορεία, αλλά σαν τακτική είναι σωστή για να είμαστε focus στο αγώνισμα και στο στόχο. Τώρα φιλιά, αγκαλιές κτλπ μετά...», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Ένιωθα μουδιασμένο το κεφάλι μου, λέω πεθαίνω» - Σε τραγική κατάσταση ο Ηλίας Μπόγδανος

«Είμαστε επτά μέρες χωρίς τροφή. Πραγματικά πεινάμε και δεν ξέρω πως στέκομαι όρθιος. Δηλαδή, πριν από λίγο, όταν σηκώθηκα, ζαλίστηκα και έπεσα κάτω. Τα βλέπω όλα μαύρα. Πεινάμε πραγματικά και πρέπει να αλλάξει κάτι με αυτό αλλά φοβάμαι πως κινούμαστε σαν ζωντανοί νεκροί. Πεινάμε! Το καταλαβαίνετε; Δεν αντέχουμε! Προσπαθώ να το δω από την θετική πλευρά αλλά δεν γίνεται, μου έρχεται να βάλω τα κλάματα», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Ηλίας Μπόγδανος συγκεκριμένα μετά τον Ασημακόπουλου περιέγραψε την κατάσταση του ως sos, αφού ξύπνησε με το κεφάλι του μουδιασμένο σε σημείο να νιώθει, πως πεθαίνει.

«Μέχρι τώρα προσπαθούσα να το βλέπω θετικά όπως κάνω πάντα στη ζωή μου αλλά το τελευταίο βράδυ για μένα ήταν το πιο δύσκολο βράδυ που έχω ζήσει ποτέ. Ξύπνησα κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα και ένιωθα μουδιασμένο όλο μου το σώμα και αυτό που με τρόμαζε ήταν πως ήταν μουδιασμένο το κεφάλι μου πάρα πολύ. Είχα μουδιάσει εδώ! Λέω, πεθαίνω, σβήνω», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Θα φάνε και θα πάνε θεατές στο συμβούλιο - Η ομάδα που κέρδισε τον πρώτο αγώνα

Έναν ακόμη πολύ δυνατό αγώνα παρακολουθήσαμε την Κυριακή 15/1 με τις δύο ομάδες των μπλε και κόκκινων να τα δίνουν όλα για τη νίκη.

Μετά από πολλά run, διάσημοι και μαχητές έδωσαν ψυχή και έτσι με τελικό σκορ 9 - 9 και όπως σας είχαμε επιβεβαιώσει και εμείς από πολύ νωρίς, νικητές είναι οι μπλε και επιτέλους θα φάνε.

«Τον έπιασα να...» - Έξαλλοι οι κόκκινοι με την κίνηση του Σάκη Κατσούλη

Μια ιδιαίτερη παρατήρηση αναμένεται να κάνει η ομάδα των κόκκινων στο Σάκη Κατσούλη, ο οποίος αν και αγωνίζεται στην ομάδα τους φαίνεται να μην είναι απόλυτα εκεί.

Αντίστοιχα και από τη μεριά των μπλε βλέπουμε να έχουν θέμα με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία έχει το νου της στον Σάκη, που είναι σύντροφός της στη ζωή, αλλά στην απέναντι ομάδα.

Εκείνη παρά τις συστάσεις, που της γίνονται δείχνει να καταλαβαίνει αλλά στην πορεία μετά τη νίκη της ομάδας της, πήγε στην καλύβα και εξηγούσε πόσο καλός είναι ο αντίπαλος τους Σάκης (δείτε εδώ την αντίδραση του Σάκη όταν είδε τη Μαριαλένα να κλαίει).

Από την άλλη οι κόκκινοι και συγκεκριμένα ο Νίκος Μπάρτζης παρατήρησε και είναι πολύ ενοχλημένος, πως ο Σάκης όταν παίζει η Μαριαλένα δε στηρίζει την ομάδα του, αλλά αντίθετα της συμβουλεύει από κρυφά.

Εντάσεις με το όνομα που έβγαλε η κάλπη - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όπως λοιπόν σας ενημερώσαμε και εμείς από το Youweekly.gr σωστά, ο παίκτης, που θα χρειαστεί να ζητήσει την ψήφο του κόσμου είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο ζαχαροπλάστης του survivor all star.

Ο ίδιος θεώρησε άδικη την επιλογή των συμπαικτών του έτσι έφτασε σημείο να τονίζει, πως ίσως θέλει να φύγει από μόνος του, γιατί το αποτέλεσμα αυτό στεναχωρεί και την οικογένειά του.

«Λυπάμαι που τον βλέπω έτσι λυπημένο και στεναχωρημένο», ήταν το πρώτο σχόλιο, όσο για τους λόγους που πιστεύει πως τον ψήφισαν οι συμπαίκτες του: «Υπήρχαν και άλλοι άνδρες που δεν έχουν φέρει καμία νίκη (και δεν τους ψήφισαν) και στην ομάδα του και στην απέναντι. Όσα μηνύματα και να στείλω εγώ, αν δεν τον θέλει το κοινό… Μόνη εγώ τι μπορώ να κάνω; Το κοινό είναι που μετρά.

Είναι λίγο διαφορετικός, πιο μαζεμένος, πιο ώριμος, πιο ήρεμος. Αγωνιστικά τον βλέπω πολύ καλά, στον στόχο το χάνει. Νομίζω υπάρχουν κλίκες, είναι κλίκες και είναι μαγείρεμα γυναικών», δήλωσε η σύζυγος του 39χρονου ζαχαροπλάστη. Το κάνει για την οικογένειά του, δεν πάει έτσι απλά. έχει πέντε στόματα πίσω του αφήσει. Το λατρεύει αυτό το παιχνίδι. Δεν έχει πάει μόνο για το οικονομικό κομμάτι, αλλά έχει πίσω του και παιδιά», είπε η σύζυγος του Κώστα Παπαδόπουλου.