Survivor all star spoiler 15/01: Οριστικό! Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού & την πρώτη ασυλία

Θα πάνε και χορτασμένοι αλλά κι ως θεατές στο συμβούλιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor all star spoiler 15/01: Οριστικό! Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού & την πρώτη ασυλία

Ο κακός χαμός θα σημειωθεί στο αποψινό 15/01 επεισόδιο του Survivor All Star, καθώς οι παίκτες θα πάνε στον στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ προκειμένου να κερδίσουν το πρώτο έπαθλο φαγητού αλλά και την πρώτη ασυλία της εβδομάδας!

Μπορεί το ριάλιτι επιβίωσης να βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα μόλις μια εβδομάδα, ωστόσο ήδη από τώρα ο κάθε παίκτης έχει δείξει πόσο πολύ θέλει να φτάσει έως το τέλος, ωστόσο αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο, μιας και οι συνθήκες επιβίωσης είναι πιο δύσκολες από κάθε άλλη χρονιά.

Μάλιστα, μετράμε ήδη την πρώτη οικειοθελής αποχώρηση, αυτή της Βρισηίδας (δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις) ενώ μια ακόμη παίκτρια βρίσκονται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σκέφτεται επίσης την επιστροφή της στην Ελλάδα (δείτε εδώ ποια).

Σύμφωνα με το τρέιλερ που κυκλοφόρησε χθες 14/01 οι παίκτες για ακόμη μια φορά έρχονται σε έντονο διαπληκτισμό, τόσο στις καλύβες τους όσο και έπειτα στο συμβούλιο του νησιού.

Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού & την πρώτη ασυλία

Οι Διάσημοι, μάλιστα είναι αυτοί που έχουν πάρει τις πιο σημαντικές νίκες και είναι πιο δυνατοί αφού είναι καλά φαγωμένοι, ωστόσο και απόψε θα βάλουν τα δυνατά τους. Όσον αφορά το έπαθλο που θα αποκτήσει η νικήτρια ομάδα είναι φαγητό και συγκεκριμένα λουκουμάδες με μέλι αλλά και την 1η ασυλία (δείτε εδώ ποιον παίκτη θέλει νικητή το twitter).

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly, η ομάδα που θα νικήσει τόσο το έπαθλο φαγητού όσο και την 1η ασυλία της εβδομάδας είναι οι... Μαχητές! Μείνετε όμως συντονισμένοι γιατί σε λίγο θα σας έχουμε και τον 1ο υποψήφιο προς αποχώρηση!