Survivor all star: Έκλαιγε από την πείνα η Ρουμελιώτη - Η κίνηση του Κατσούλη από την απέναντι ομάδα

Δοκιμάζονται οι αντοχές του ζευγαριού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Έκλαιγε από την πείνα η Ρουμελιώτη - Η κίνηση του Κατσούλη από την απέναντι ομάδα

Χωρίς καμία αμφιβολία μπορούμε να πούμε, πως στο Survivor all star δοκιμάζονται τα σωματικά αλλά και τα ψυχικά όρια των παικτών ακόμη και να επιλέχθηκαν λόγω της υπεροχής τους από όλους όσοι έχουν περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι η πείνα με την ομάδα των μπλε να χάνει ξανά την Τετάρτη 11/1, καθώς αγωνιζόταν για το πρώτο έπαθλο φαγητού (δείτε εδώ το τελικό σκορ).

Και ενώ πριν ξεκινήσει ο αγώνας ο Βασάλος αποκάλυψε, πως είναι στο όριο της λιποθυμίας, μετά την ήττα των μαχητών, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ''έσπασε'', καθώς όπως είπε η πείνα αρχίζει να γίνεται αφόρητη.

Η ομάδα της φυσικά και ήταν εκεί να την εμψυχώσει, ωστόσο δε μπορούμε να μη σχολιάσουμε το βλέμμα του συντρόφου της, Σάκη Κατσούλη από την απέναντι ομάδα - με τον ίδιο να μην απολαμβάνει τη νίκη του - .

Τα δάκρυα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor all star και η αντίδραση του Σάκη Κατσούλη

«Ψυχικά αποθέματα υπάρχουν στους Μαχητές, το έχουμε ξαναζήσει όλοι το παιχνίδι και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι απλά σε πιάνει το παράπονο μετά το τέλος του αγώνα. Τρέχεις τόσα run, καταναλώνεις τόσες θερμίδες και δεν θα τις αναπληρώσεις ποτέ. Και εγώ σκέφτομαι το μετά, δεν σκέφτομαι το τώρα γιατί τώρα δεν νιώθω ότι πεινάω. αλλά όσο περνάνε οι μέρες θα πέφτει ο ένας μετά τον άλλον.

Αυτό σκέφτομαι. Δεν θέλω όμως να επηρεάσω αρνητικά την ομάδα μου, θα μου περάσει. Είμαστε δυνατοί, έχουμε ψυχικά αποθέματα και θα κάνουμε τα πάντα για να φάμε», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.