Survivor all star: Κέρδισαν το πρώτο έπαθλο φαγητού - Θα πάνε φαγωμένοι στην καλύβα τους

Μετά από πολύ καιρό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Κέρδισαν το πρώτο έπαθλο φαγητού - Θα πάνε φαγωμένοι στην καλύβα τους

Άλλον έναν συγκλονιστικό αγώνα παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 11/1 στο Survivor all star με τους μαχητές και διάσημους να δίνουν σώμα και ψυχή με σκοπό να φέρουν στην ομάδα τους τη νίκη.

Να θυμίσουμε εδώ, πως οι αντίπαλοι αγωνίστηκαν για το πρώτο έπαθλο φαγητού, καθώς μέχρι σήμερα οι αγώνες αφορούσαν στην ασυλία.

Οι παίκτες ομολογουμένως αν και βρίσκονται στην αρχή δυσκολεύονται πολύ στο κομμάτι της πείνας και για το λόγο αυτό τα έδωσαν όλα στο στίβο μάχης.

Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού (11/1) στο Survivor all star

Λίγο μετά τη λιποθυμία παίκτριας (δείτε εδώ ποια έπεσε κάτω), με τελικό σκορ 10 - 7, όπως πολύ καλά σας είχαμε ενημερώσει και εμείς νωρίτερα νικήτρια ομάδα ήταν για άλλη μία φορά η κόκκινη με τους μπλε να λυγίζουν.

Ο παίκτης που αποχωρεί από το συμβούλιο

Ένας παίκτης θα αποχωρήσει, μιας και το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να μην τον βλέπει άλλο στο παιχνίδι. Περικλής Κονδυλάτος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κώστας Παπαδόπουλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι οι 4 άντρες που κινδυνεύουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, αυτός που θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής είναι ο... πρώτος, δηλαδή ο Περικλής (δείτε εδώ το υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο που θα μένει μέχρι να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο).

Μετά την Βρισηίδα, αποχωρεί από το Survivor All Star ο...